Tottenham henter rumensk stopper

Villas-Boas fortsetter kjøpefesten med 23 år gamle Vlad Chiriches.

KLAR FOR SPURS Stoppertalentet Vlad Chiriches ble i dag presentert som ny Tottenham-spiller på White Heart Lane. (AP Photo/Alastair Grant)
KLAR FOR SPURS Stoppertalentet Vlad Chiriches ble i dag presentert som ny Tottenham-spiller på White Heart Lane. (AP Photo/Alastair Grant)Vis mer

(Dagbladet): Andre Villas-Boas har ikke sittet stille i overgangsvinduet denne sommeren. Den nyeste ervervelsen heter Vlad Chiriches og kommer fra Steaua Bucuresti. Det bekreftet klubben på sin hjemmeside i dag.

Den 23 år gamle forsvarsspilleren fra Romania går til White Heart Lane for 8,4 millioner pund. Unggutten fikk hele 42 kamper for Steaua sist sesong og har spilt 19 landskamper siden 2011.

Dette er nå den sjette spilleren Villas-Boas henter i dette overgangsvinduet og portugiseren har snart brukt en milliard på spillere. Men etter uttalelsene på pressekonferansen før kampen mot Dinamo Tbilisi kan ting tyde på at Bale er på vei bort for en rekordsum som kommer til å gi balanse i regnskapet for Tottenham.