<strong>MATCHVINNER:</strong> Kieran Trippier slipper jubelen løs etter sin scoring. Foto: AFP / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix
MATCHVINNER: Kieran Trippier slipper jubelen løs etter sin scoring. Foto: AFP / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix Vis mer

Tottenham holder liv i gulldrømmen

Kieran Trippier sikret 1-0-seier over Watford.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På en dag hvor storscorer Harry Kane og de andre Tottenham-angriperne ikke fant veien til nettmaskene, sto høyreback Kieran Trippier fram og sikret 1-0-seier over Watford.

Seieren gjør at laget til Mauricio Pochettino holder følget med Leicester. Ranieris menn topper tabellen med 53 poeng, mens Tottenham med seier over Watford har 48.

Tottenhams unggutt Dele Alli har fått sitt gjennombrudd denne sesongen. Etter en skade forrige seriekamp, startet 19-åringen på benken mot Watford, men han entret White Hart Lane-matta etter 61 minutter. Bare fire minutter senere serverte han Trippier, som satte inn seiersmålet.

Tottenham drar til Manchester neste serierunde for å møte Manchester City i det som blir en helt avgjørende kamp for begge lag for å holde følge med Leicester.

Watford ligger på tiendeplass med 33 poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer