VANSKELIG Å SLÅ: Jonathan Walters )t.v) og Stoke fikk det de så ut til å komme for, ett poeng. Sandro og Spurs maktet ikke å få ballen i nettet. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpix
VANSKELIG Å SLÅ: Jonathan Walters )t.v) og Stoke fikk det de så ut til å komme for, ett poeng. Sandro og Spurs maktet ikke å få ballen i nettet. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpixVis mer

Tottenham klarte ikke å bryte ned kompakte Stoke

Bortelaget bokførte sin tiende uavgjort på 18 kamper i ligaen.

(Dagbladet): Tottenham - Stoke 0-0 (0-0)

Asmir Begovic vartet opp med en strålende redning minuttet før full tid i kampen på White Hart Lane. I full strekk fikk han slått unna headingen fra kloss hold. En redning som reddet det ene poenget for bortelaget.

Hjemmelaget hadde ballen i 80% av tiden på det meste, men maktet ikke å bryte ned et kompakt Stoke-lag. Bortelaget har kun sluppet inn 13 mål i ligaen, og gjorde det svært vanskelig for de hvitkledde.

Det er alltid tett og jevnt når disse to lagene møtes. Helt siden 2008, da Stoke rykket opp til den øverste divisjonen i England, har det kun skjedd èn gang på ti møter at ett av lagene har vunnet med mer enn ett mål.

Stoke slipper inn minst mål av samtlige lag i Premier League, og står med 10 uavgjorte kamper på de 18 første i ligaen. Det var nok derfor ikke mange som ventet seg noe fyrverkeri på White Hart Lane.

Åpnet best Stoke åpnet kampen best, og bortelaget fikk en god mulighet allerede etter ett minutt. En håpløs tversoverpasning gjorde at Kenwyne Jones fikk muligheten fra godt hold, men skuddet gikk langt over mål.

Kampen bølget lenge fram og tilbake i den første omgangen, og begge lag hadde noen gode muligheter til å ta ledelsen. Både Gareth Bale og nevnte Jones var nære, uten at det ble scoring.

I den andre omgangen la bortelaget seg lavt, og så ut til å være fornøyd med det ene poenget.