Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham krever omkamp

Slet med sykdom i avgjørende oppgjør.

(Dagbladet.no): Det var siste runde i den engelske toppserien, og den største spenningen dreide seg rundt hvilken klubb som skulle kapre den fjerde og siste plassen i Champions League. Det sto mellom Arsenal eller Tottenham.

Så ble Spurs slått ut av sykdom.

Ifølge klubben selv lå ti av spillerne deres langflate på grunn av matforgiftning, og kampen endte med tap for West Ham. Dermed sikret Arsenal seg fjerdeplassen og plassen i Champions League.

Nå ønsker Tottenham å spille den for dem skjebnesvangre kampen på nytt.

- Dette er en formell oppfordring om at du beordrer kampen spilt på nytt, skriver Tottenham-formann Daniel Levy i et åpent brev til Premier Leagues formann, Dave Richards.

På forhånd ba Tottenham om at kampen ble utsatt. Ønsket ble bare delvis innfridd gjennom et tilbud om at kampen kunne spilles noen timer etter oppsatt tid.

- Det som forvirrer oss, er at kampen bare kunne utsettes i fire timer. Vi føler vi ble sviktet da en lengre utsettelse ikke ble vurdert skikkelig, skriver Levy.Han appellerer til fornuften i fotballforbundet, ettersom han mener Tottenhams sjanser ble betraktelig redusert på grunn av sykdommen.

Debatt

OPPGITT: Tottenham, her ved Robbie Keane, fortvilte etter tapet for West Ham. Nå vil de spille kampen på nytt. Foto: Hugo Philpott/EPA/Scanpix
OPPGITT: Tottenham, her ved Robbie Keane, fortvilte etter tapet for West Ham. Nå vil de spille kampen på nytt. Foto: Hugo Philpott/EPA/Scanpix Vis mer

•Bør Tottenham få omkamp?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling