Tottenham krever over 1,1 milliard for Gareth Bale

Og David Moyes er i møter med Wayne Rooney. Dagens ryktebørs.

 HVA:  Gareth Bale er sjokkert over at Tottenham ikke vil selge ham for 85 millioner pund. Foto: Dylan Martinez / REUTERS / NTB Scanpix Tottenham
HVA: Gareth Bale er sjokkert over at Tottenham ikke vil selge ham for 85 millioner pund. Foto: Dylan Martinez / REUTERS / NTB Scanpix TottenhamVis mer

(Dagbladet): En ny dag betyr nye rykter rundt Gareth Bale. Fenomenet fra Wales har så langt vært stille som grava i overgangkaoset mellom Tottenham og Real Madrid.

Ryktetrollet mener å vite at spilleren selv vil bort, koste hva det koste vil. Og Tottenham-eier Daniel Levy skuffer ikke, det blir dyrt å hente hans beste spiller fra klubben.

- Han kommer til å kreve 125 millioner pund (drøye 1,13 milliarder kroner) for Bale. Levy er rasende på Real Madrid, og vil presse dem for så mye penger som mulig, sier en kilde nært Tottenham til The Sun.

Med det kommer Bale til å bli den desidert dyreste spilleren gjennom tidene, foran Cristiano Ronaldo.

Og Real Madrid kommer ikke til å gi seg før farstfantomet er i den spanske hovedstaden. Det slår klubblegenden Zinedine Zidane fast:

 TILBAKE:  Joey Barton ønsker seg en kontrakt med Everton. Foto: Gerrard Julien / AFP / NTB Scanpix
TILBAKE: Joey Barton ønsker seg en kontrakt med Everton. Foto: Gerrard Julien / AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Vi vil ikke gi opp. Det er helt normalt at Tottenham vil beholde ham, men det er umulig å glemme en så god spiller, sier Zidane til The Mirror.

Rooney-møter Det har vært stille rundt Wayne Rooney de siste dagene. Scouseren skal ønske seg bort fra Manchester United, men David Moyes er desperat etter å beholde ham. Moyes har slengt rundt superlativer retning Rooney.

- Han er briljant, enestående og eksepsjonell, sier Moyes ifølge Goal.  Noe helt annet enn hva skotten sa da han tok over klubben.

- Det er viktig for oss å beholde Rooney, tilfelle van Persie eller Kagawa blir skadet.

Ifølge Goal.com kommer de to til å ha møter på Carrington denne uka. Rooney er redd for at han ikke blir satset på i klubben, og skal være fristet av å bo i London.

Dagens gladnyhet Hold dere fast. Joey Barton kan være på vei tilbake til Premier League.

Med Barton følger en pakke med grisetaklinger, målteft, til tider geniale pasniger og sist, men ikke mist, en drøss med Twitter-rant. I  Frankrike kalte han blant annet PSG-midstopper Thiago Silva en transe. Det er ingen grunn til å tro at Barton sperrer Twitter-kontoen om han flytter tilbake til hjemlandet.

 BLIR:  Pep Guardiola ønsker seg ikke David Luiz. Foto: Yuri Cortez / AFP / NTB Scanpix
BLIR: Pep Guardiola ønsker seg ikke David Luiz. Foto: Yuri Cortez / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Barton er i en vanskelig situasjon med QPR. Klubben har ikke råd til å beholde ham, og Marseille ser ikke ut til å ønske Twitter-kongen. Nå prøver Bartons agent, Willie McKay, å få til en overgang til Everton.

- Jeg har snakket med Roberto (martinez red.anm.) for å høre om de er interessert i Joey. Jeg fortalte ham at Joey hadde elsket å signere for Everton, sier McKay ifølge Daily Mail.

Lånehaien Liverpol Der andre klubber selger spillere de ikke ønsker, har Liverpool for vane å låne dem ut. Carroll og Reina er to gode eksempler, og nå ser det ut som Martin Skrtel føyer seg inn i rekken.

Napoli ønsker seg jernmannen fra Slovakia. På et lån. Klubben skal være villige til å betale hele lønna, skriver Daily Mail.

Liverpool på sin side ønsker å hente Kryiakos Papadopoulos. Mannen, som kommer til å skape trøbbel for ymse kommentatorer, imponerte stort for Schalke i fjor.  Den greske  21-åringen skal ha en prislapp på 13 millioner pund, skriver Daily Mail.

Ikke interessert I går ble David Luiz linket til Bayern München. I dag slår Pep Guardiola fast at han ikke ønsker seg brasilianeren. Luiz er kjent for å gi fansen hjerteproblem på grunn av sin spillestil, som alltid svever helt på kanten mellom genialt og hårreisende.

- Jeg har allerede fire-fem midstoppere som jeg er fornøyd med, sier Guardiola til The Guardian.

Suarez Arsenal har allerede lagt inn to bud på Liverpools spiss Luis Suarez. Men Merseyside-klubben krever 500 milloner for å selge sin yndling. Det skriver The Mirror.

DYR:  Luis Suarez kommer til å koste 500 millioner kroner. Foto: David Crosling / EPA / NTB Scanpix
DYR: Luis Suarez kommer til å koste 500 millioner kroner. Foto: David Crosling / EPA / NTB Scanpix Vis mer

Wenger har ennå ikke bestemt seg for om han skal høyne budet, eller droppe drømmen om en toppspiss.

Suarez selv har fortsatt vært stille i saken. Men ifølge avisa har uruguyaneren akseptert at klausulen i kontrakte ikke gir han rett til å gå til Arsenal for budet på 40 millioner pund.