Tottenham krever over 900 millioner for Bale

Real Madrid må øke budet om de skal få grønt lys.

VIL KOSTE SKJORTA: Real Madrid må punge ut 900 millioner kroner om de vil hente Gareth Bale. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/FILES/NTB Scanpix
VIL KOSTE SKJORTA: Real Madrid må punge ut 900 millioner kroner om de vil hente Gareth Bale. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/FILES/NTB ScanpixVis mer

Real Madrid må øke budet på Gareth Bale med nesten 125 millioner kroner. Tottenham-formann Daniel Levy er knallhard i forhandlingene med spanjolene.

Real Madrid skal være villig til å betale rundt 780 millioner kroner for waliseren, men det er ikke nok for Tottenham. En overgangssum på over 900 millioner kroner vil være verdensrekord.

Spissen Alvaro Morata har vært aktuell som delbetaling, men ifølge The Guardian ønsker ikke Real Madrid å miste det de ser på som en framtidig spansk nummer 9.

Samtalene om Bale vil fortsette. Waliseren ønsker seg til Real Madrid, men kan bare håpe at drømmeovergangen går i orden. Bale har ikke spilt for Tottenham siden de møtte Swindon 16. juli.

Skadet Han spiller heller ikke mot Espanyol på White Hart Lane lørdag. Offisielt er Bale skadd. Han er likevel tatt ut i Wales-troppen til kampen mot Irland neste uke.

- Jeg er helt sikker på det er mye tankevirksomhet for både Gareth og Tottenham. Hva som skjer er opp til klubb og spiller. Vi har bare tatt ut en tropp. Dersom vi ikke får beskjed om at han er utilgjengelig, forventer vi at han kommer. Samtidig må vi innse at mye er på spill akkurat nå, sier Wales-trener Chris Coleman.

- Han er en kvalitetsspiller. Uansett om det er i Premier League eller et annet sted. Han er bare 24 år og blir bare bedre og bedre. Jeg mener det ikke er Gareths feil at en klubb er villig til å betale så mye penger. Vi snakker om en utrolig sum, men det er opp til klubbene å bestemme, sier Coleman.

(NTB)