Tottenham må kvitte seg med sju spillere

Har for mange.

STOR STALL: Tottenham-manager Mauricio Pochettino har mange spillere, faktisk for mange. Nå må han slanke troppen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
STOR STALL: Tottenham-manager Mauricio Pochettino har mange spillere, faktisk for mange. Nå må han slanke troppen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tottenham har 32 seniorspillere under kontrakt, men bare 25 av dem kan registreres i Premier League-troppen. Manager Mauricio Pochettino sier han står overfor flere vanskelige valg.

Klubben har hentet svært mange spillere de siste årene. Det har ført til en oppblåst spillertropp og gir Pochettino en hodepine før helgens seriestart.

Tottenham åpner borte mot West Ham lørdag.

- Vi har en uke med mye hardt arbeid foran oss, og det kommer til å bli endringer. Jeg vet hvem som er viktige med tanke på kampen. Vi har 32 spillere, så vi må være kliniske, sier argentineren ifølge Sky Sports. Mye tyder på at spillere som Lewis Holtby, Benoît Assou-Ekotto og Nacer Chadli er på vei bort, men Spurs må kvitte seg med totalt sju spillere.

Klubben har vist lovende form i sesongoppkjøringen (fire seirer, én uavgjort), men Pochettino sier forberedelsene ikke har vært ideelle.

- Det har vært vanskelig, for mange spillere kom sent på grunn av VM. Vi har bare trent i 25 dager, og det er vanskelig å få spillerne til å forstå filosofien min på så kort tid, sier han. (NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer