- Tottenham nekter å diskutere Bale-salg

Men superstjernen er fast bestemt på å spille for Real Madrid, skriver britisk presse.

PÅ VEI TIL MADRID? Real Madrid skal ha bydd mer enn 780 millioner kroner for Gareth Bale, men Tottenham nekter å selge sin juvel. Foto: Ric Tapia / AFP / NTB Scanpix
PÅ VEI TIL MADRID? Real Madrid skal ha bydd mer enn 780 millioner kroner for Gareth Bale, men Tottenham nekter å selge sin juvel. Foto: Ric Tapia / AFP / NTB ScanpixVis mer

Det har vært noen stille dager på overgangsfronten i Premier League, men skal man tro britisk presse er det mye som kan skje før overgangsvinduet stenger 2. september.

De siste dagene har Gareth Bales (24) potensielle overgang fra Tottenham til Real Madrid dominert nyhetsbildet, og blant annet The Guardian skriver at Bale er svært oppbrakt over at klubben ikke vil selge ham.

Daily Mirror skriver at Tottenhams direktør Daniel Levy ikke en gang vil vurdere å selge Bale, selv om Real skal ha bydd 783 millioner kroner for waliseren. Daily Mail melder på sin side at Levy har avbrutt familieferien for å ha samtaler med Bale.

Daily Star mener å vite at argentinske Javier Pastore blir Bales erstatter dersom Tottenham velger å selge.

Spurs er uansett i ferd med å sikre seg en ny spiss. Klubben har slitt med å finne en pålitelig målscorer de siste sesongene, men ifølge blant annet BBC gjenstår bare detaljer før Roberto Soldado (28) er klar. Spissen scoret 30 mål på 46 kamper sist sesong.

Wayne Rooney er en annen spiller som har okkupert mye spalteplass denne sommeren.

Spissen skal ønske seg bort fra Manchester United, og Chelsea har bekreftet at de har lagt inn bud på 27-åringen. United har avslått budet og sagt at Rooney ikke er til salgs, men ifølge The Times (krever innlogging) skal Chelsea legge inn et nytt bud om halvannen uke.

United spiller sin første treningskamp på eget gress mot Sevilla neste torsdag, og mange tror Rooney kan vente seg en negativ mottakelse fra egne fans. Avisa skriver at Chelsea vil bruke det til sin fordel.

Manchester United har allerede bydd på Barcelonas Cesc Fabregas to ganger denne sommeren. Barcelona har så langt avvist Uniteds forsøk, og søndag sa United-manager David Moyes at han ikke vet om de vil legge inn et tredje bud.

Skotten sier ifølge Skysports at United har en tropp som er god nok til å vinne trofeer, selv om de ikke skulle få inn flere nye spillere i sommer.

Pep Guardiola skal fortsatt være interessert i å hente flere spillere til Bayern München, og både The Sun og Daily Telegraph skriver at klubben har bydd på Chelseas David Luiz denne helgen.

Arsenal har vært vært veldig aktive i sine forsøk på å styrke laget før sesongen, men har så langt ikke fått napp.

Først gikk Gonzalo Higuain til Napoli, og Liverpool har så langt nektet å selge Luis Suarez til Premier Leauge-rivalen.

Nå skriver The Express at brasilianske Bernard velger Porto framfor London-klubben, ettersom landsmannen Hulk har overbevist ham om at det er et bedre sted å utvikle seg som spiller.

NYTT BUD? Wayne Rooney skal fortsatt være ønsket av Chelsea. Foto: Andrew Yates / AFP / NTB Scanpix
NYTT BUD? Wayne Rooney skal fortsatt være ønsket av Chelsea. Foto: Andrew Yates / AFP / NTB Scanpix Vis mer