Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham nekter å selge Modric til rivalen

Avslo bud på 240 millioner fra Chelsea.

FORTSATT KNIVING: Luka Modric er plassert midt i en drakamp i engelsk fotball. Tottenham nekter å selge han til Chelsea. Foto:  AFP PHOTO/Olly Greenwood
FORTSATT KNIVING: Luka Modric er plassert midt i en drakamp i engelsk fotball. Tottenham nekter å selge han til Chelsea. Foto: AFP PHOTO/Olly Greenwood Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea har høynet sitt bud på Tottenhams kroatiske midtbanestjerne Luka Modric. Men Spurs-manager Harry Redknapp avviser budet på 240 millioner som for lavt.

25-årige Modric har de siste dagene gjort det klart at han ønsker seg en overgang til byrivalen. Han er blitt sitert på at et bytte til blå drakt ville være en «drømmeovergang» for ham. Kroaten har også beskyldt Tottenhams styreformann David Levy for å bryte et løfte om at han skulle få gå til en større klubb.

Men selv om Chelsea nå har høynet budet sitt fra 185 til 240 millioner kroner, er «Spurs» fortsatt ikke spesielt lystne på å selge midtbanespilleren.

- Jeg synes fortsatt at 240 millioner kroner er et ganske dårlig bud på en spiller med hans kapasitet. Det er ikke i nærheten av hva jeg ville verdsatt ham til om han var til salgs. Men det er han altså ikke, sa Redknapp til Sky Sports tirsdag.

Ingen bråkmaker 64-åringen bekreftet også at Modric er blant de som skal være med på Tottenhams sesongoppkjøring i Sør-Afrika.

- Han skal være med dit, det er helt sikkert. Han er den siste i verden som ville lage problemer på grunn av det. Han har det ikke i seg å oppføre seg slik, mener Redknapp, som tror andre spillere ville lagd mer oppstyr om de ble nektet en overgang.

- Jeg vet om mange spillere som virkelig ville skapt problemer for å være sikre på at de fikk i stand en overgang. Men det er ikke sånn Modric er.

Trenger forsterkning Chelsea har lenge jaktet en ny midtbanespiller. Og ettersom Michael Essien nå er ute med kneskade i et halvt år, er det neppe mindre aktuelt.

Også Manchester United skal ha vurdert midtbanespilleren som en mulig forsterkning, men de røde har nå rettet blikket mot Inters Wesley Sneijder.

(NTB)