Tottenham og Inter møtes til stjernekamp i Oslo

Kommer til Ullevaal.

TIL OSLO: Tottenham kommer til Oslo i begynnelsen av august. Nordmenn kan derfor glede seg over å se stjerner som Dele Alli (t.h.) og Harry Kane. Foto: NTB Scanpix
TIL OSLO: Tottenham kommer til Oslo i begynnelsen av august. Nordmenn kan derfor glede seg over å se stjerner som Dele Alli (t.h.) og Harry Kane. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Har du lyst til å se Harry Kane, Dele Alli, Ivan Perisic eller Mauro Icardi spille fotball i Norge?

Nå har du sjansen.

Fredag 5. august kommer nemlig de to storklubbene Inter og Tottenham til Oslo. Lagene skal spille oppkjøringskamp på Ullevaal Stadion. De kommer sannsynligvis til Oslo torsdag 4. august, hvor de blir innlosjert.

- Vi syns dette er megaspennende. Jeg vet ikke av, og jeg begynner å bli voksen i alder, at det har vært gjort tilsvarende i Norge. Å få til en situasjon med to internasjonale topplag - dette er også siste oppkjøringsmatch for Tottenham - det syns jeg er fantastisk, sier Dag Fodstad, styrleder i Sport Executive, som jobber med denne kampen.

Begge klubbene har åpnet for å gjøre noe i forbindelse med Norway Cup, som avholdes på Ekeberg fra 31. juli til 6. august.

Håper på fotballfest

Det har blitt lagt fram et forslag for Norway Cup-ledelsen om at de kan få besøk av spillerne på sletta i en såkalt «meet-and-greet». Det er også en mulighet for at det blir et trenerseminar i forbindelse med klubbenes besøk.

- Vi ønsker å legge til rette slik at det gir en unik mulighet for mange tilreisende i forbindelse med Norway Cup. Vi håper at det skal være så interessant at det blir fullt på Ullevaal. Vi håper og tror det blir en fotballfest, sier Fodstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer