Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham og Real Madrid endelig enige om Modric

Klubbene inngår også et framtidig samarbeid.

SAGAEN GÅR MOT SLUTTEN: Luka Modric ser endelig ut til å havne i Real Madrid. Foto: Sang Tan/AP/NTB scanpix
SAGAEN GÅR MOT SLUTTEN: Luka Modric ser endelig ut til å havne i Real Madrid. Foto: Sang Tan/AP/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det opplyser Tottenham på sine egne hjemmesider i dag.

- Klubben kan informere om at de har signert en partneravtale med Real Madrid, i tillegg til at vi har kommet til enighet om overgangen til Luka Modric. Partnerskapet betyr at klubbene vil jobbe sammen når det gjelder spillere, trenere, og kommersielle relasjoner, skriver klubben i pressemeldingen.

Det gjenstår nå at spilleren selv blir enig med klubben om de personlige betingelsene, og at han består den obligatoriske legesjekken. Det opplyses ikke hvor mye midtbanespilleren vil koste den spanske klubben, men det har blitt spekulert i at prisen ligger på rundt 220 millioner kroner.

Henrykte Real Madrid skal være henrykte over avtalen med Tottenham.

- Det sterke forholdet mellom våre to klubber har resultert i sementeringen av et lengre samarbeid, og den suksessfulle overgangen til Luka Modric. Vi er henrykte over å kunne ønske Luka velkommen til klubben, og vi ser fram til å jobbe tett med Tottenham de kommende årene, sier president i Real Madrid, Florentino Perez Rodriguez.

Daniel Levy innrømmer at de ikke ønsket å selge, men sier samtidig at Tottenham er glade for at kroaten ikke ble værende på balløya.

- Luka Modric har vært en fantastisk spiller for oss - og selv om vi ikke ønsket at han skulle dra - er vi glad for at han dro til Real Madrid, en klubb vi nå vil se fram til å dele et langt og produktivt partnerskap med, sier styreformann i Tottenham, Daniel Levy.

Luka Modric blir Real Madrids første spillerkjøp denne sommeren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media