Tottenham raste

Tottenham-manager Jaques Santini raste mot dommeren etter 0- 1-tapet for United. -  Han var inne i garderoben til United og smilte og pratet, sier Santini.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Jaques Santinis sjuende kamp som Premier League-manager førte til hans første tap som sjef for Tottenham. Det var også en ny opplevelse for ham å se dommeren i United-garderoben.

-  Jeg har drevet med fotball i 35 år, og det var helt nytt for meg, assistenttrenerne og spillerne å se dommeren inne i Manchesters garderobe i pausen. Han smilte og lo med spillerne, men jeg kunne ikke høre hva han sa. Jeg har aldri sett noe liknende. Jeg er ikke fornøyd med dommerens avgjørelser. Jeg ville heller hatt fjerdedommeren, sier Santini.

Bør ha toppdommer

Den uerfarne dommeren Peter Walton ble satt inn for å dømme kampen på kort varsel. Opprinnelig skulle Steve Bennett dømt kampen, og den erfarne dommeren Graham Poll vært fjerdedommer. Men Poll måtte dømme Fulham-kampen, og uklart av hvilken grunn ble Walton, og ikke Bennett, reserveløsningen.

-  I en storkamp i Premier League bør det være toppdommere. Graham Poll er Englands beste dommer, og burde dømt denne kampen. Jeg er blitt fortalt at dommeren ikke har dømt Premier League-kamper før, bare førstedivisjon, sier Tottenhamsjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer