Tottenham så Gamst

Morten Gamst Pedersen kan bli solgt i løpet av to uker.

Tottenham skal ha vært til stede på Ullevaal for å se «Gamsten» sammen med flere andre utenlandsklubber.

- Jeg visste ikke om det før etter kampen, men ble fortalt det nå etterpå. Når det er interesse for meg, er det et tegn på at jeg har gjort det bra. Jeg fikk vist dem litt i dag, men ikke alt. Jeg klarer ikke å vise alt jeg kan i én kamp, sier Gamst Pedersen til NTB.

Dersom han skal bli utenlandsproff i høst, må det skje innen to uker. 31. august stenger nemlig overgangsvinduet.

- Jeg kan ikke forholde meg til at noen er interessert før jeg får en konkret henvendelse. Det har jeg ikke fått ennå. Det kan skje etterpå, og det kan skje i morgen. Alt kan skje i fotball. Det er det som er så morsomt.

- Du skal ikke se bort ifra at jeg fortsatt er i Tromsø om to uker, sier han.

Ikke den beste

Gamst Pedersen hadde i likhet med resten av det norske laget en grei start på kampen, men ble mer borte utover i førsteomgangen.

- Men jeg synes jeg er langt mer involvert i annen omgang. Vi møter et veldig bra lag og det er tøft å være utpå der. Jeg fikk meg også et par smeller, men det var ikke mer alvorlig enn at jeg er helt fin nå.

- Hvilke forhåpninger har du med tanke på Italia-kampen?

- Jeg gjør så godt jeg kan i hver kamp, selv om dette ikke var den beste av de fem landskampene jeg har spilt. Det som er sikkert er at vi møter et av verdens beste fotballag 4. september, og at vi ikke får noe gratis, svarte Gamst Pedersen.

(NTB)