Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League, Tottenham

Tottenham-sjefen gir ikke opp Chelsea: - Vi har flere poeng enn på samme tid i fjor

Møter Burnley hjemme i morgen.

FOKUSERER PÅ DET POSITIVE: Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino (t.h.) innrømmer at Spurs har skuffet i noen kamper denne sesongen, men minner om at avstanden opp til serieleder Chelsea ikke er på mer enn ti poeng. Foto: NTB Scanpix
FOKUSERER PÅ DET POSITIVE: Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino (t.h.) innrømmer at Spurs har skuffet i noen kamper denne sesongen, men minner om at avstanden opp til serieleder Chelsea ikke er på mer enn ti poeng. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham-manager Mauricio Pochettino sier laget hans ikke kan koste på seg noen feilsteg i jakten på å tette luka opp til ligaleder Chelsea i Premier League.

Tottenham tar imot Burnley til hjemmekamp i London søndag. Alt annet enn seier der vil være en enorm skuffelse.

Pochettinos mannskap er i øyeblikket nummer fem i den engelske toppserien. Sist sesong var laget lenge med i gullkampen, men måtte gi tapt for Leicester. I siste serierunde snek også London-rival Arsenal seg forbi.

I øyeblikket har Chelsea skaffet seg en luke til Tottenham på ti poeng i kampen om denne sesongens ligatittel. Det betyr at Pochettino og hans elever må opp i tømmene for å tette luka.

London-klubben jobber i tillegg med å komme seg over skuffelsen etter å ha blitt slått ut av mesterligaen allerede i gruppespillet.

- Kanskje er vi skuffet over det, og kanskje var forventningene fra start litt for høye. Men etter 16 kamper i Premier League har vi flere poeng enn vi hadde på samme tid i fjor, og avstanden opp til annenplassen er fire poeng, og det er ti opp til Chelsea, sier Pochettino.

- Vi ser at vi har forbedret oss siden forrige sesong, men den følelsen er vanskelig å holde fast ved som følge av skuffelsen over mesterligaen. Den drepte litt det positive, tilføyer han.

Han mener flere av tittelrivalene har profittert på et langt mindre tøft kampprogram.

- Liverpool og Chelsea har ikke vært involvert i Europa, og de investerte i tillegg voldsomt mye penger i sommer, sier Tottenham-sjefen.

- Vi er midt i et annet prosjekt og har en annen filosofi. Vi må ta med oss de positive tingene. Noen ganger blir det for mye fokus på det negative, tilføyer han.

Tottenham må klare seg uten Mousa Dembélé, Erik Lamela og Vincent Janssen i søndagens kamp mot Burnley.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!