Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham-sjefen har hatt møte med Modric

- Han vet at han ikke får dra.

- SELGER IKKE: Tottenhams styreleder Daniel Levy gjentar at det ikke er aktuelt å selge Luka Modric. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix
- SELGER IKKE: Tottenhams styreleder Daniel Levy gjentar at det ikke er aktuelt å selge Luka Modric. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kveld fortalte Tottenhams styreleder Daniel Levy at han har vært i møte med Luka Modric. Der har kroaten fått beskjed om å legge bort alle eventuelle planer om å flytte på seg i nærmeste framtid.

- Vi hadde en meget bra samtale. Jeg gjentar fortsatt det jeg har sagt tidligere: Luka Modric blir ikke solgt. Det er ikke noe mer å snakke om, sa Levy til Sky Sports.

Styrelederen sa videre at Modric har forstått klubbens standpunkt.

- Jeg er sikker på at når han kommer tilbake med lagkameratene sine, vil alt bli som normalt. Dette handler ikke om penger. Vi selger ikke våre beste spillere, konstaterte Levy.

Spurs har som ambisjon å spille seg tilbake til den lukrative mesterligaen neste sesong. Da vil det ikke se bra ut om Modric får gå ut dørene på White Hart Lane allerede i sommer.

(NTB)