SVAKE: Tottenham-manager Mauricio Pochettino satt igjen med en dårlig følelse etter 0-0-kampen mot tabelljumbo Sunderland. Han mener Spurs ikke var skarpe nok.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">Richard Sellers/PA Wire</span>
SVAKE: Tottenham-manager Mauricio Pochettino satt igjen med en dårlig følelse etter 0-0-kampen mot tabelljumbo Sunderland. Han mener Spurs ikke var skarpe nok. Foto: Richard Sellers/PA WireVis mer

Fotball:

Tottenham-sjefen så laget slite: - Jeg er skuffet

0-0 mot Sunderland.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino satt igjen med en dårlig følelse etter 0-0-kampen mot tabelljumbo Sunderland. Han mener Spurs ikke var skarpe nok.

De andre topplagene i Premier League avga poeng tirsdag, men Tottenham maktet ikke å utnytte dette mot David Moyes og co. Det endte 0-0 for Spurs på bortegress.

- Jeg er skuffet. Vi er i god form, og mot Sunderland kunne vi ha kuttet forspranget opp til Chelsea. Det er vanskelig å føle seg bra etter en slik kamp, sa Tottenham-manageren.

- Vi spilte en svak første omgang. Vi var bedre etter pause, men det var ikke nok til å vinne. Vi var ikke aggressive nok. Det er et problem, et problem vi ikke har råd til å ha. Vi må fikse det, la han til.

En skade på Danny Rose bidro også til skuffelsen. Backen ble byttet ut etter en duell med Sunderlands Jack Rodwell.

- Danny fikk en vridning i kneet. Vi vet mer i løpet av onsdagen, sa Pochettino.

Spurs er tabelltoer i Premier League, ni poeng bak Chelsea på tabelltoppen.

(NTB)