CHAMPIONS LEAGUE-ARENA: Tottenham skal spille CL-kampene sine på Wembley neste sesong.Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix
CHAMPIONS LEAGUE-ARENA: Tottenham skal spille CL-kampene sine på Wembley neste sesong.Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB ScanpixVis mer

Tottenham skal spille Champions League på Wembley

Kan også flytte alle kamper dit sesongen etterpå.

Tottenham skal spille sine mesterligakamper på nasjonalarenaen Wembley kommende sesong. Det offentliggjorde klubben på sin egen Twitter-konto lørdag.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Spurs nærmer seg en avtale med FA om spill på Wembley for hele sesongen 2017/2018. Dette i forbindelse med at Mauricio Pochettino og co. skal få nytt stadionanlegg. Det ble også klart at det var aktuelt å spille mesterligakampene på Wembley allerede kommende sesong, noe klubben nå har bekreftet.

- Vi har kommet til enighet med Wembley Stadium. Vi skal spille våre mesterligakamper på Wembley i 2016/2017. Dette for å tilfredsstille UEFA-krav, skriver Spurs, og viser til det pågående arbeidet med klubbens nye stadionanlegg.

Avtalen inkluderer også en opsjon på å spille alle liga- og cupkamper (hjemmekamper) på Wembley i 2017/2018-sesongen, skriver Tottenham.

- Intensjonen er at vårt nye stadionanlegg skal være ferdig til 2018/2019-sesongen.

Tottenham-formann Daniel Levy sier følgende om Wembley-avtalen:

- Vi er glad for å ha kommet til enighet med Wembley og FA (Det engelske fotballforbundet).

Tottenham ble nummer tre i Premier League denne sesongen. Det holdt til direkte mesterligaplass.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.