Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham snudde kampen med etterlengtet Soldado-scoring

Senket Everton.

SESONGENS FØRSTE: Tottenhams Roberto Soldado satte inn 2-1-målet som fikset seier mot Everton. Foto:  REUTERS/Eddie Keogh
SESONGENS FØRSTE: Tottenhams Roberto Soldado satte inn 2-1-målet som fikset seier mot Everton. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

• Tottenham - Everton 2-1

(Dagbladet): Tottenham vant 2-1 hjemme mot Everton i Premier League og bedret den forferdelige statistikken på White Hart Lane.

- Det var en god seier. Vi måtte løpe mye i dag. Vi er fornøyd med tre poeng her, sier målscorer Christian Eriksen i intervju vist på TV 2.

Spurs hadde bare vunnet to av seks seriekamper på hjemmebane før Everton gjestet London i kveld.

Scoringer av Christian Eriksen og Roberto Soldado bidro derimot til en etterlengtet seier. Gledelig for hjemmefansen var det også at spissen Soldado scoret sitt første for sesongen.

- Vi er på rett vei nå, sier Eriksen.

Perle Kevin Mirallas scoret Evertons eneste.

Mirallas sendte Everton i ledelsen etter 15 minutter. På vakkert vis skrudde han ballen i krysset fra rundt 18 meter.

Men Spurs slo raskt tilbake.

God Kane Christian Eriksen utlignet til 1-1 etter 21 minutter. Harry Kane skjøt fra rundt 16 meter, og keeper Tim Howard ga en svak retur ut i feltet. Der dukket danske Eriksen opp og satte ballen i mål.

På overtid var det Kane igjen som brøt på midtbanen. Aaron Lennon satte fart mot mål og spilte ballen ut til Roberto Soldado som var alene med keeper. Spanjolen var iskald og satte inn 2-1. Da viste kampuret at det var spilt i 45+1 minutter på White Hart Lane.

I annen omgang klarte ingen av lagene å score, men Everton ropte på straffespark i sluttminuttene. Et innlegg traff Fazio i armen, men uten at dommeren blåste.

Tottenham klatret med seieren opp på 7.-plass, mens Everton befinner seg på 10.-plass og ble samtidig passert av sin motstander.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling