Tottenham snuser på Myhre

Everton bekrefter i dag at Tottenham har henvendt seg til klubben om et kjøp av landslagskeeperen. Dermed kan Thomas Myhre bytte benk foran ligastarten.

Det er Evertons offisielle hjemmeside som melder om interessen fra Spurs og manager Glenn Hoddle. Etter salget av Ian Walker til Leicester trenger klubben sårt en ekstra keeper for å utfordre Neil Sullivan.

- Tottenham har henvendt seg. Det er foreløpig bare snakk om en forespørsel, og det har ikke skjedd noe mer ennå, sier Everton-manager Walter Smith.

Smith har lånt ut Myhre til FC København, Bolton, Tranmere og Birmingham det siste året, og nordmannen kan se langt etter en plass på laget på Goodison Park.

Men trolig blir det langt fra enklere i Tottenham. Den skotske landslagskeeperen Neil Sullivan ble handlet inn fra Wimbledon for et år siden, og har siden vært førstevalg. Derfor reiste også Walker bort fra Spurs.

Tidliger i sommer har Hoddle prøvd å hente Alan Kelly fra Blackburn, og da gjorde han det også klart han trengte en reserve til Sullivan.

- Tottenham er interessant, selv om Neil Sullivans posisjon i klubben er sterk, sier Myhre til Sporten.no.

Myhre er veldig innstilt på å komme seg vekk fra Everton.

- Det er lenge siden det så ut som det var en framtid for meg her. Når du har fotball som yrke blir man nødt til å se seg rundt etter arbeid andre steder, sier Myhre til Evertons hjemmeside.

(Dagbladet.no)

<B>GULL:</B> Her feirer Thomas Myhre seriegull på utlån til FC København. Nå kan Tottenham bli neste klubb.