Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham-spiller håper Tottenham taper

Portsmouths leiesoldat O'Hara får kjeft av Redknapp.

PÅ UTLÅN TIL PORTSMOUTH: I august i fjor skrev Jamie O'Hara fireårskontrakt med Tottenham, før han like etter dro på utlån til Portsmouth. Nå håper han klubben som eier ham taper morgendagens kvartfinale i FA-cupen - slik at Portsmouth i stedet får møte Fulham i semifinalen. Foto: AP Photo / Chris Ison
PÅ UTLÅN TIL PORTSMOUTH: I august i fjor skrev Jamie O'Hara fireårskontrakt med Tottenham, før han like etter dro på utlån til Portsmouth. Nå håper han klubben som eier ham taper morgendagens kvartfinale i FA-cupen - slik at Portsmouth i stedet får møte Fulham i semifinalen. Foto: AP Photo / Chris Ison Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Jamie O'Hara er Tottenhams eiendom, men har vært på utlån hos Portmouth mer eller mindre hele sesongen.

Der har han bidratt til å spille den kriserammede klubben til semifinale i FA-cupen - og i morgen gjør nettopp Tottenham og Fulham opp om hvem som blir Pompeys motstander.

Denne uka sørget O'Hara for å fjerne enhver tvil om hvor lojaliteten hans ligger. Midtbanespilleren - som er forhindret fra å spille om Spurs blir motstander - håper klubben som eier ham går på en smell i kvartfinalen.

Med slike uttalelser blidgjør han neppe fansen han etter planen skal spille foran neste sesong. Og han blidgjør i hvert fall ikke Spurs-manager Harry Redknapp.

- Jamie bør ikke si slike ting. Jeg forstår hva han mener, men dette (Tottenham) er klubben hans, han er en Tottenham-spiller og han vil være tilbake her neste sesong, sier Redknapp ifølge The Guardian.

O'Hara skrev under på en ny fireårsavtale med Spurs i august i fjor, før han dro til Portsmouth noen dager seinere.

Mot sitt eget ønske returnerte han til White Hart Lane i januar, da Portsmouth fikk forbud mot å kjøpe spillere som en konsekvens av de ikke greide å innfri sine økonomiske forpliktelser.

O'Hara fikk likevel grønt lys til å reise tilbake da forbudet ble hevet mot slutten av måneden. Og der trives han tydeligvis godt.

- Jeg tror bare han ønsker å spille på Wembley. Det var en skuffelse for ham å bli vraket til ligacupfinalen da Tottenham møtte Chelsea i 2008 (og til ligacupfinalen mot Manchester United i 2009 - da han kom inn og misset i straffekonken, journ.anm). Han har gjort en flott innsats for Portsmouth, og jeg er veldig fornøyd med ham. Jeg kan som sagt skjønne hva han mener, men han må være forsiktig med hva han sier, for dette er klubben hans og fansen elsker ham her, sier Redknapp.

Men det spørs om ikke følelsene har kjølnet litt nå...

SKAL TILBAKE TIL TOTTENHAM ETTER SESONGEN: Men det spørs om Jamie O'Hara står høyt i kurs hos fansen etter uttalelsene sine. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SKAL TILBAKE TIL TOTTENHAM ETTER SESONGEN: Men det spørs om Jamie O'Hara står høyt i kurs hos fansen etter uttalelsene sine. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!