Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham-spillerne sendt i garderoben etter tre episoder med banestormere

Trolig et reklame-stunt.

Tottenham - Partzan 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Europa League-kampen mellom Tottenham og Partizan på White Hart Line ble stoppet etter at tre banestormere tok seg ut på banen på tre ulike tidspunkt.

Først stormet én person banen i det 23. spilleminuttet, og det måtte hele sju vakter til før tilskueren var fanget opp.

- Produser har tapt og må vise den kjipe supporteren som springer ifra samtlige av vaktene. Den ene vakta tryna to ganger iløpet av jakta på supporteren, beskriver C More-kommentator Magnar Kvalvik.

Tok selfie Den første av banestormerne tok seg også tid til å forsøke å ta en selfie med Tottenhams Erik Lamela før han ble fjernet.

Vel fire minutter senere var en ny fyr på plass på matta.

- Nå er det enda en supporter som har klart å ta seg ut på banen, fortalte Kvalvik - mens TV-bildene viste en banestormer uten trøye løpe over matta på White Hart Line.

SMIIIIIIL: Den første av banestormerne tok seg tid til å forsøke å ta en selfie med Erik Lamela - før han ble stoppet av sju vakter. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix
SMIIIIIIL: Den første av banestormerne tok seg tid til å forsøke å ta en selfie med Erik Lamela - før han ble stoppet av sju vakter. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix Vis mer

Bilder viser i etterkant at stormer nummer to også hadde samme drakt som den første på seg - men fikk drakta revet fjernet av Roberto Soldado.

Den andre stormeren fikk ikke like lang tid på banen som den første, og ble også stoppet med hjelp av Partizan-keeper Milan Lukac.

Sendt i garderoben Rett etter at tidsuret tikket 40. spilte minutter dukket den tredje banestormeren opp.

Da fikk UEFA-deligaten nok og ga klar beskjed til fjerdedommeren om at alle skulle komme seg i garderoben.

Mens spillerne fikk seg en ufrivillig pause i garderoben, minnet speaker på stadion om at banestorming kan føre til fengselsstraff.

Etter en pause på rundt 10 minutter kom kampen i gang igjen.

Tottenham-scoring TV-bildene viser at i alle fall alle banestormerne bar en trøye med reklame for en hodetelefon-produsent, så det blir spekulert i om ikke storminga var et PR-stunt.

Sportslig sett hadde Tottenham ballen mye i første omgang, men slet med å komme gjennom forsvaret hos det serbiske laget.

NUMMER TO: Banestormer nummer to fikk reklametrøya si fjernet av Roberto Soldao. Foto: EPA / SEAN DEMPSEY / NTB Scanpix
NUMMER TO: Banestormer nummer to fikk reklametrøya si fjernet av Roberto Soldao. Foto: EPA / SEAN DEMPSEY / NTB Scanpix Vis mer

Over i andre omgang fortsatt Tottenham på samme måte, til Benjamin Stambouli fikk hull på byllen i det 49. minutt.

Roberto Soldado ble spilt igjennom, og chippet ballen over keeper og i stolpen. Returen tok Stamouli seg av - og sørget for ledelse for hjemmelaget.

Til tross for flere store sjanser, ble Stamouli matchvinner - i en kamp som ble overskygget av noe helt annet.

NUMMER TRE: Banestormer nummer tre tas hånd om av banemannskap - mens spillerne ble sendt i garderoben. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix
NUMMER TRE: Banestormer nummer tre tas hånd om av banemannskap - mens spillerne ble sendt i garderoben. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media