Tottenham-stjerne delte ut penger til fattige barn

Adebayor på besøk i hjemlandet.

DEN BARMHJERTIGE SAMARITAN: Emmanuel Adebayor delte ut penger til fattige barn i hjemlandet Togo. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL/NTB Scanpix
DEN BARMHJERTIGE SAMARITAN: Emmanuel Adebayor delte ut penger til fattige barn i hjemlandet Togo. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tottenham-angriper Emmanuel Adebayor la i dag angivelig ut et bilde på det som skal være hans Instagram-konto. Bildet viser fotballstjerna dele ut penger til fattige barn i hjemlandet Togo. Bildet viser en stor gruppe barn som står i kø for å få en donasjon.

«Til den som har mye er forventingene større. Deler kjærlighet!» skriver Adebayor, og legger til flere såkalte hashtags, før han avslutter med «Livet er godt».

Flere Instagram-brukere setter pris på stuntet, og han har foreløpig nesten utelukkende fått positive tilbakemeldinger på Instagram.

Adebayor har for vane å skape overskrifter, men som regel er det når spilleren gjør noe galt at tabloid-pressen gir angriperen spalteplass.

Det er ventet at spissen er på vei ut av White Hart Lane, og Adebayor har blitt linket bort til blant annet Besiktas de siste dagene. 29-åringen har to år igjen av sin kontrakt med Spurs.