IKKE FORNØYD: Tottenhams venstreback Danny Rose mener klubben må handle i sommer. Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Tottenhams venstreback Danny Rose mener klubben må handle i sommer. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tottenham-stjerne hinter om exit og kritiserer klubben:
- Brutalt ærlig intervju

Danny Rose mener Spurs må handle noen store spillere i sommer.

(FourFourTwo): Tottenham er det eneste av topplagene i Premier League som ikke har handlet en eneste spiller i sommer. I stedet har de solgt den offensive høyrebacken Kyle Walker til titteljagende Manchester City.

Danny Rose spiller på motsatt back, og i et åpenhjertig og eksklusivt intervju med The Sun letter han på sløret om sin egen fremtid og hva han tenker om klubbens overgangspolitikk.

Tabloidavisa kaller det et «brutalt ærlig intervju».

- En ting er sikkert, og det er at jeg vil spille dette spillet slik jeg ønsker resten av karrièren, og selv om jeg ikke ønsker å være respektløs overfor noen, så vil jeg komme med mine meninger, sier Rose, som forteller at han sannsynligvis bare har «en stor kontrakt igjen» før han legger skoene på hylla.

Tiden renner ut

Venstrebacken hinter om at han ikke vil avslutte karrièren i Tottenham, og mener det ikke handler om penger.

- Tiden renner ut og jeg ønsker å vinne trofeer. Jeg vil ikke spille fotball i 15 år og ikke vinne et trofé eller en medalje. Jeg vil si dette også, jeg vil spille i nord. Jeg vet ikke nøyaktig når, men jeg vil dra tilbake dit og spille fotball et sted. Jeg har vært borte i mer enn ti år nå og jeg får ikke sjansen til å se min mor så ofte, sier Rose, som er vokst opp i Doncaster.

Venstrebacken krever ikke å bli solgt, men er åpen for tilbud.

- Jeg sier ikke at jeg vil forlate klubben, men dersom jeg fikk en konkret tilbud, har jeg ikke noen problemer med å fortelle hva jeg mener om saken til noen i klubben, sier han.

27-åringen sier også at han, i likhet med flere av lagkameratene, er verdt mer enn det han får. Rose tjener rundt 650 000 norske kroner i uka i Spurs.

Håper på signeringer

Han forteller blant annet at han håper Tottenham signerer noen spillere, og ikke «spillere som du må google» for å se hvem de er. Han ønsker noen kjente spillere til London-klubben.

- Alle som sier at vi ikke trenger nye signeringer, jeg kjøper ikke det, sier Rose.

Uttalelsene har selvfølgelig skutt fart i ryktebørsen, og Manchester United nevnes som et mulig stoppested av tabloide, engelske aviser.

En som reagerer på intervjuet, er Sky Sports-ekspert Gary Neville, som skriver følgende på Twitter:

«Hva faen er det Danny Rose tenker!!!»

Den tidligere Manchester United-spilleren mener Rose burde vært profesjonell og behandlet saken på en annen måte.

SESONGSTART: Premier League er tilbake og Dagbladets ekspertpanel diskuterer gullkampen, overgangene og årets spillere. Tidligere Chelsea-profil Erland Johnsen snakker om da han ble kastet ut av Abramovich, meide ned Ryan Giggs og hva han hadde kostet som spiller i dag. Øvrige gjester: Morten Langli og Morten Pedersen. Video: Endre... Vis mer