Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Tottenham-stjerne må operere - mister resten av sesongen

Erik Lamela har spilt sin siste Tottenham-kamp i 2016/2017-sesongen.

MÅ OPERERE: Erik Lamela har ikke fått spilt så mye denne sesongen, og må operere. Her i aksjon mot Oviemuno Ejaria og Kevin i en ligacupkamp. Foto: NTB Scanpix
MÅ OPERERE: Erik Lamela har ikke fått spilt så mye denne sesongen, og må operere. Her i aksjon mot Oviemuno Ejaria og Kevin i en ligacupkamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tottenham må klare seg uten Erik Lamela i ligainnspurten. Argentineren må under kniven som følge av en hofteskade.

Teknikeren har ikke spilt for Mauricio Pochettinos mannskap siden ligacuptapet mot Liverpool 25. oktober 2016. Nå er det klart at han må operere. Dermed mister han ligainnspurten for Tottenham som kjemper om en plass blant topp fire i Premier League.

– Erik Lamela skal gjennomgå operasjon lørdag. Dette resulterer i at Erik returnerer neste sesong, sier Tottenham i en uttalelse.

Lamela kom til London-klubben fra Roma i 2013 og hadde en god fjorårssesong da han scoret 13 mål. Denne sesongen har han kun funnet nettmaskene to ganger på 14 kamper før hofteproblemene oppsto.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media