Tottenham-stjerne skolert av norske Charlotte: - Hun har bedre ferdigheter enn Lamela

Vekker oppsikt i England.

(Dagbladet): Charlotte Lade (27) fra Sykkylven har gjort fotballtriksing til sitt levebrød.

Ballmagikeren flyttet til London for seks år siden og har trikset med en rekke store fotballstjerner, blant annet Messi og Ronaldo. 

 TRIKSET SAMMEN:  Lade sammen med Tottenham-spilleren. Foto: Privat
TRIKSET SAMMEN:  Lade sammen med Tottenham-spilleren. Foto: Privat Vis mer

Hun får triksejobber rundt om i hele verden, men jobber nå fast for den engelske fotballklubben Tottenham Hotspur.

Fredag møtte hun Tottenham-stjernen Erik Lamela på en fotballskole i Epping, hvor de trikset sammen. Hendelsen ble i går omtalt i den engelske storavisen The Mirror.

- Lamela har helt klart noen fantastiske ferdigheter, men ikke så fantastiske som Charlotte Lades, skriver avisen.

- Lamela ble overveldet over Lades ferdigheter og kunne ikke gjøre noe annet enn å applaudere, skriver The Mirror videre.

La ut på Twitter Den meldingen sier ikke rent lite, for Lamela har et teknisk repertoar i ypperste verdensklasse. Den offensive midtbanespilleren har 13 landskamper for selveste Argentina og ble kjøpt av Tottenham fra Roma for nesten 300 millioner kroner.
 
- Tottenham filmet oss og la det ut på deres Twitter- og Facebook-kontoer. De fikk helt sykt mange visninger og retweets, og deretter plukket nok avisa videoen opp. Jeg visste ikke om det, men det var kjempekult å komme i en stor engelsk avis, sier Lade til Dagbladet.

Hun sier også at det var veldig gøy å få trikse med Tottenham-spilleren, som har hatt en god sesong i Premier League i år og skal i aksjon igjen mot Aston Villa på mandag.

Eget Disney-program Utenom fotballtriksingen, er Lade programleder i Disney-programmet Goalmouth. Hun jobber også sammen med engelske fotballforbundet, for å øke fokuset på damefotball.

Lade har også vært med på flere reklamefilmer, med blant andre Messi, Rooney og Cristiano Ronaldo.

I sommer gjestet Charlotte Lade Dagbladets Norway cup-sending, hvor hun trikset med en appelsin. Se video under!