Tottenham-spiller Danny Rose om skadeplagene

Tottenham-stjernen fikk hjelp av psykolog: - Jeg var sint og sjalu

Den engelske landslagsbacken Danny Rose gjorde bruk av psykolog for å komme seg gjennom den tunge skadeperioden han har bak seg.

TILBAKE: Danny Rose (i midten) er glad for å være tilbake etter skadeavbrekk på åtte måneder. Foto: Nigel French / PA Photos / NTB Scanpix
TILBAKE: Danny Rose (i midten) er glad for å være tilbake etter skadeavbrekk på åtte måneder. Foto: Nigel French / PA Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kneskaden 27-åringen pådro seg forrige sesong var i utgangspunktet ventet å holde han utenfor fotballbanen i noen uker. Skadeperioden endte opp med å bli på åtte måneder etter at Tottenham-profilen måtte opereres i mai.

- Jeg har vært både sint og sjalu, jeg har vært gjennom hele følelsesregisteret, sier Rose til BBC om tiden han nå har bak seg.

- De siste ukene har jeg bare verket etter å komme i gang igjen, og nå er jeg bare takknemlig for å være tilbake, tilføyer han.

Forsvarsspilleren er samtidig den første til å innrømme at han har hatt det tøft.

- Jeg har begynt å gå til psykolog for å få hjelp til å tenke positivt. Jeg har også begynt å lese bøker for å holde meg positiv, sier han – og tilføyer:

- Denne skaden har vært en av de vanskeligste periodene i livet mitt, men du må prøve å tenke positivt i enhver situasjon.

Rose gjorde comeback i Tottenham-laget i mesterligamøtet med Real Madrid i forrige måned. Nå innrømmer 27-åringen at han forrige sesong følte at plassen hans på laget var ubestridt, men at skaden har fått han ned på jorda og samtidig gitt ham motivasjonsproblemer.

- Det å se vi, Tottenham, spille mot Dortmund på Wembley og vinne, og deretter ha Madrid-turen å se fram til, brakte tilbake appetitten min på fotball, sier Rose.

Denne uken er han også tilbake i den engelske landslagstroppen til privatlandskampene mot Tyskland og Brasil.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer