Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham-supporter tok morsomt farvel med White Hart Lane: «Kjære stolpe»

Tottenham har spilt sin siste kamp på ærverdige White Hart Lane. 

EN SISTE HILSEN: En Tottenham-supporter hang opp plakaten til høyre etter at kampen mot Manchester United var ferdig. Foto: PA/David Davies/NTB Scanpix og privat
EN SISTE HILSEN: En Tottenham-supporter hang opp plakaten til høyre etter at kampen mot Manchester United var ferdig. Foto: PA/David Davies/NTB Scanpix og privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Tottenham-fansen tok et endelig farvel med White Hart Lane i går, og det ble en perfekt avslutning for supporterne da Spurs slo Manchester United 2-1, og samtidig sørget for at klubben er ubeseiret på hjemmebane i ligaen denne sesongen.

Etter mer enn hundre år med minnerike kamper på stadion, skal det nå bygges en ny lekestue til London-klubben. I den anledning ble det nok felt mange tårer av de frammøtte i går.

De som har vært på en fotballkamp, vet godt at ikke alle plassene på stadion er like gode, og det gjelder også på White Hart Lane. En supporter har kanskje hatt sesongkort på et sete som var plassert like bak en stolpe, og hang etter kampen opp en plakat på stolpen med følgende tekst:

«Dear post, thanks for the (missing) memories» (Kjære stolpe, takk for (de manglende) minnene), med datoene 4. feburar 2007 og 14. mai 2017 skrevet på lappen, ifølge bruker Runch65, som skriver:

- Ikke mitt sete, ikke min lapp, men den som hang det opp får mine sympatier.

Det er tydelig at du ikke får med deg alt som skjer på banen dersom du er så uheldig å bli sittende bak en av de mange stolpene.

Etter at en Twitter-bruker la ut bildet, har det spredt seg i sosiale medier. En bruker hevder at mannen bak plakaten heter Paul og at han kommer fra Birmingham for å se favorittklubben hver uke.

Neste sesong må i så fall han, i likhet med resten av Spurs-fansen, ta turen til Wembley for å se Tottenhams kamper, i påvente av at en ny stadion skal bli ferdigstilt.