Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham suspenderer Frank Arnesen

Sportsdirektøren har hatt ulovlige samtaler med Chelsea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den engelske Premier Leaguer-klubben Tottenham Hotspur offentliggjør på sin hjemmeside at de har suspendert sin danske sportsdirektør Frank Arnesen med umiddelbar virkning.

Grunnen er ifølge nettstedet at Arnesen har fortalt at han ønsker å arbeide for Tottenhams London-rivaler Chelsea.

Tottenham mener også at Chelsea har tilnærmet seg Arnesen på en måte som er et direkte brudd på ligaens reglement. Kontakten mellom Chelsea og Arnesen har foregått før Tottenham har blitt forespurt, og dermed uten Tottenhams godkjennelse. Tottenham melder også på sin hjemmeside at de har nektet Chelsea tillatelse til å snakke med Arnesen.

«Til tross for at han er under kontrakt, og har vidtrekkende ansvar og forpliktelser til alle deler av Tottenham Hotspur Football Club, har Frank indikert at han ønsker å skifte til Chelsea Football Club. Som en følge av dette, har styret i Tottenham suspendert Frank Arnesen med umiddelbar effekt. Klubben er nå i diskusjoner med sine juridiske rådgivere og en videre kunngjøring vil bli gjort når tiden er inne,» skriver Tottenham på nettsiden sin.

Nyheten sprekker få dager etter at Chelsea ble ilagt 3,5 millioner i bot og truet med trekk av poeng i etterkant av den ulovlige kontakten mellom Jose Mourinho og Ashley Cole.

Tottenham har en kontinental organsisasjonsmodell med Frank Arnesen som sportsdirektør og Martin Jol som trener i motsetning til de fleste andre engelske toppklubber som har en enerådende manager.

SUSPENDERT: Den tidligere danske stjernespilleren Frank Arnesen er suspendert fra jobben som sportsdirektør i Tottenham. Klubben har blitt kjent at han hadde samtaler med Chelsea uten at de hadde gitt tillatelse til det.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!