Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham til kvartfinale

Tottenham slo Tranmere 4-0, og Chelsea vant 2-1 mot Preston. Dermed er de to London-lagene klare for kvartfinale i FA-cupen. Newcastle vant 1-0 mot Manchester C.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steffen Iversen kom inn som innbytter for Tottenham det siste kvarteret, men scoret ikke. Øyvind Leonhardsen satt på Spurs-benken i 90 minutter. Derfra så han Tranmere bli sendt tilbake til 2. divisjonshverdagen med fire baklengsmål og uten kvartfinaleplass i FA-cupen.

Chelsea ble mer skremt enn byrivalen Tottenham. De blå hadde nemlig 1. divisjonslaget Preston på besøk på Stamford Bridge. Etter ni minutter tok gjestene ledelse, og bare fire minutter seinere var det bare en superredning fra Cudicini som hindret 0-2.

Imidlertid slo Chelseas fantastiske spisspar Eidur Gudjohnsen og Jimmy Floyd Hasselbaink knallhardt tilbake. De scoret hvert sitt mål, begge etter fint samarbeide dem imellom.

3-1 kom på en kontring på overtid etter at Preston satset alt framover, og hadde til og med keeper Teuvo Moilanen med fram på corner.

Everton klarte bare 0-0 hjemme mot Crewe Alexandra i dagens første kamp i FA-cupens femte runde. Dermed er det duket for omkamp på Crewes hjemmebane Gresty Road.

Gjestene var nærmest mål da en halvvolley fra Rob Hulse strøk over tverrliggeren i det 73. minutt.I kveld klokka 20.00 møtes Premier Leagues nummer tre, Newcastle, og topplaget i 1. divisjon, Manchester City, på St. James' Park.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!