Tottenham-trener Gross får sparken?

Tottenham-trener Christian Gross kritiseres sterkt etter at laget tapte 3-0 mot Sheffield Wednesday lørdag. Spurs-fansen krever at Gross får sparken - og ryktene sier at både Ruud Gullit og Raddy Antic (eks-trener i Atletico Madrid) er aktuelle trenerkandidater for London-klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tottenham har tapt de to første kampene i årets Premier League. Senest lørdag tapte laget 3-0 mot Sheffield Wednesday hjemme på White Hart Lane.

  - Fansen har fått nok og krever Gross' avgang. Frustrasjonen skyldes ikke årets to tap, men flere år med elendige resultater, sier en talsmann for Spurs-supporterne til nyhetsbyrået PA.

  Supporterne viser til at det tidligere storlaget ikke har hatt noen resultater å vise til de siste sju årene.

Gullit og Antic

Dermed er spekulasjonene i gang: Ruud Gullit eller Raddy Antic?

 RUUD GULLIT var på båttur i Sør-Frankrike sammen med Tottenham-sjefen Alan Sugar i helgen, melder både fransk og italiensk presse. Eks-Chelsea-treneren er aktuell som trener for Sør-Afrikas landslag, men vil nok foretrekke å trene Tottenham i London hvor han nå er bosatt.

 RADDY ANTIC - tidligere trener i Atletico Madrid. Antic er en nær venn av Spurs-direktør David Pleat. Han sier at det ikke er enkelt å få dagens Tottenham-lag til toppen i ligaen.

  - Tottenham har hatt en dårlig periode i altfor mange år. Jeg føler imidlertid at jeg kan gjennomføre positive endringer i laget, sier Antic til PA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer