Tottenham-trener Gross får sparken?

Tottenham-trener Christian Gross kritiseres sterkt etter at laget tapte 3-0 mot Sheffield Wednesday lørdag. Spurs-fansen krever at Gross får sparken - og ryktene sier at både Ruud Gullit og Raddy Antic (eks-trener i Atletico Madrid) er aktuelle trenerkandidater for London-klubben.

Tottenham har tapt de to første kampene i årets Premier League. Senest lørdag tapte laget 3-0 mot Sheffield Wednesday hjemme på White Hart Lane.

  - Fansen har fått nok og krever Gross' avgang. Frustrasjonen skyldes ikke årets to tap, men flere år med elendige resultater, sier en talsmann for Spurs-supporterne til nyhetsbyrået PA.

  Supporterne viser til at det tidligere storlaget ikke har hatt noen resultater å vise til de siste sju årene.

Gullit og Antic

Dermed er spekulasjonene i gang: Ruud Gullit eller Raddy Antic?

 RUUD GULLIT var på båttur i Sør-Frankrike sammen med Tottenham-sjefen Alan Sugar i helgen, melder både fransk og italiensk presse. Eks-Chelsea-treneren er aktuell som trener for Sør-Afrikas landslag, men vil nok foretrekke å trene Tottenham i London hvor han nå er bosatt.

 RADDY ANTIC - tidligere trener i Atletico Madrid. Antic er en nær venn av Spurs-direktør David Pleat. Han sier at det ikke er enkelt å få dagens Tottenham-lag til toppen i ligaen.

  - Tottenham har hatt en dårlig periode i altfor mange år. Jeg føler imidlertid at jeg kan gjennomføre positive endringer i laget, sier Antic til PA.

  Hovedpersonen selv, trener Gross, satser imidlertid på at han fortsetter som Tottenham-trener ut sesongen, melder PA.

Solskjær til Spurs?

Om Ole Gunnar Solskjær blir Tottenham-spiller, er fremdeles uvisst. Forhandlingene er lagt på is til etter Uniteds Mesterliga-kvalifisering på onsdag.

  Ifølge VG i dag vil Ole Gunnar Solskjær sette en betingelse for å undertegne kontrakten med Tottenham: Kristiansunderen vil at Spurs skal kjøpe bestevennen Trond Andresen som nå er midtstopper i Molde.

<B>VIL BLI: Tottenham-trener Christian Gross ... vil ikke slutte i klubben ...