Premier League:

Tottenham valset over Watford og legger press på ligalederen

Er fire poeng bak Chelsea.

SCORET TO: Tottenhams Son Heung-min har grunn til å glise etter 4-0 og to scoringer mot Watford. Foto: Reuters / Dylan Martinez 
SCORET TO: Tottenhams Son Heung-min har grunn til å glise etter 4-0 og to scoringer mot Watford. Foto: Reuters / Dylan Martinez  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Tottenham - Watford 4-0 (3-0)

(Dagbladet): Totteham knuste Watford og vant 4-0 i Premier League i dag.

Dele Alli, Eric Dier, og Son Heung-min (2) fikset målene. Tottenham er nummer to på tabellen - fire poeng bak Chelsea som har én kamp mindre spilt. Chelsea møter Bournemouth på bortebane klokka 18.30 i kveld.

- Tottenham var helt fantastiske. Watford var aldri noen trussel. Son viser også utrolige kvaliteter. For en spiller han er, sier BBC-ekspert John Hartson.

- Se på tabellen. Det er ikke så langt opp. Det er gode dager for Tottenham. Dette er de beste de har gjort på mange år, sier TV 2s Erik Thorstvedt.

Uten Kane

Tottenham valgte å starte med superspiss Harry Kane på benken og hvittrøyene sleit med effektiviteten den første halvtimen. Hjemmelaget spilte seg til flere store sjanser, men gang på gang endte det med bom.

32 minutter var spilt da Dele Alli fant veien til nettet. På vakkert vis skrudd han ballen i det lengste hjørnet fra 18 meter. En nydelig avslutning og Watfords keeper var sjanseløs.

Dermed sto det 1-0.

Etter 39 minutter doblet Eric Dier til 2-0. Tottenham rullet opp på venstresida og et innlegg kom ut til Dier som banket inn doblingen fra rundt 16 meter.

Son Heung-min la på til 3-0 etter 44 minutter. Etter pasning fra Christian Eriksen gjorde Son alt selv og skjøt nede i det lengste hjørnet fra rundt 20 meter.

Mer Spurs

Til pause sto det 3-0 etter at det virkelig løsnet det siste kvarteret av omgangen.

Og bare rett etter hvilen la Son Heung-min på til 4-0. Et innlegg fra Kieran Trippier på høyresida fant Son på bakre stolpe og angriperen fra Sør-Korea fikset enkelt dagens fjerde for hjemmelaget.

Toppscorer Kane kom inn som innbytter etter 60 minutter og erstattet Janssen, men det ebbet ut med 4-0 og en meget komfortabel hjemmeseier i Nord-London.

Tottenham var nærmere scoring nummer fem og seks, enn Watford var et trøstemål på White Hart Lane.

Watford ligger på 10.-plass med 37 poeng.

Topp fire i PL akkurat nå:

1. Chelsea 30 kamper, 72p

2. Tottenham 31 kamper, 68p

3. Liverpool 31 kamper, 60p

4. Man. City 30 kamper, 58p

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer