Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham vant med årets mål-kandidat

Tverrliggeren kjenner fortsatt Huddlestones suser.

PROSJEKTIL: Marton Fulop var ikke i nærheten av å redde Tom Huddlestones knallharde skudd, som gikk via tverrliggeren, streken og opp i krysset igjen. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk
PROSJEKTIL: Marton Fulop var ikke i nærheten av å redde Tom Huddlestones knallharde skudd, som gikk via tverrliggeren, streken og opp i krysset igjen. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk Vis mer

||| (Dagbladet.no): Tottenham - Sunderland 2-0.

Tottenham reiste seg etter to tap på rad da Sunderland ble nedkjempet på White Hart Lane i ettermiddag. Og den andre og kampavgjørende scoringen var en lekkerbisken.

Tom Huddlestones prosjektil via tverrligger er en åpenbar kandidat når den stadig lengre lista over årets mål i Premier League skal settes opp, like mye som den var viktig for Spurs i dag.

For Sunderland var best før pause, og hjemmelaget var heldig som ledet etter den første omgangen. Målet kom ved Robbie Keane, som fikk hjelp av Peter Crouch' enorme hodestyrke. Crouch headet ned til Keane, som med to forsøk fikk ballen i nettet.

Sunderland kunne og burde utliknet like etter hvilen, da tidligere Tottenham-spiss Darren Bent skaffet seg muligheten fra straffemerket. Bent nådde ballen før Gomes, brassen tok Bent da han allerede var på vei ned, og dommeren pekte på merket.

Og delte ut et gult kort, som Sunderland-manager Steve Bruce mener burde vært rødt.

FORNØYD: Skytteren Huddlestone.Foto: SCANPIX/AP/Akira Suemori
FORNØYD: Skytteren Huddlestone.Foto: SCANPIX/AP/Akira Suemori Vis mer

- Etter min mening ble han fratatt en klar målsjanse, så jeg kjøper ikke dommerens foklaring om at Bent var på vei vekk fra mål. Det ville gitt oss en stor fordel å spille mot 10 mann med en halvtime igjen. Jeg er nødt til å stille spørsmålet om vi hadde fått en annen avgjørelse på Stadium of Light, sier Bruce ifølge nyhetsbyrået PA.

Men i stedet hindret Gomes revansj for Bent, og da Tom Huddlestone smalt ballen i krysset var det over for Sunderland.

Seieren fører Tottenham opp på 22 poeng, som betyr en foreløpig visitt inne i topp fire. Sunderland blir stående med 17 på sin åttendeplass.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media