Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham vant, men imponerte ingen

Søndag venter Manchester United.

 VANT TIL SLUTT:  TIL fikk akkurat de rammene de ønsket seg for møtet med Tottenham da snøen lavet ned over Alfheim innledningsvis - men Tottenham trakk det lengste strået. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
VANT TIL SLUTT: TIL fikk akkurat de rammene de ønsket seg for møtet med Tottenham da snøen lavet ned over Alfheim innledningsvis - men Tottenham trakk det lengste strået. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

TROMSØ (Dagbladet): TIL fikk akkurat de rammene de ønsket seg for møtet med Tottenham da snøen lavet ned over Alfheim innledningsvis.

I utgangspunktet hadde ingen av lagene noe spesielt å spille for. Tottenham var videre til sluttspillet og TIL kunne ikke gå videre, uansett utfall.

Overraskende frisk Likevel var det forventet at Spurs og den pressede manageren, Andre Villas Boas, ville slå hardt tilbake etter det forsmedelige 6-0-tapet for Manchester City søndag, men det ferske adeccoligalaget Tromsø viste seg fra en overraskende frisk side. 

Bare et drøyt halvminutt tok det før Zdenek Ondrasek var nær scoring. Men dessverre for vertene satte tsjekkeren ballen like utenfor mål da han kom alene med Tottenham-keeper Brad Friedel.  

De første 45 var det lite som minnet om at det var Premier League-stjerner som sto på motsatt banehalvdel. Årets Spurs-hype, Andros Townsend - for anledningen med korte ermer, som en av to hos gjestene - gikk sur midtveis i omgangen og kjeftet på dommerne for filleting.

Selvmål Mens Tottenham-stjernene slet med å komme på scoringslisten, fant de andre måter å havne i dommerens bok på.

På bare fem minutter fikk tre av spillerne gult kort. Først felte kaptein Michael Dawson kynisk Ondrasek stormende mot gjestenes mål, Etienne Capoue fulgte opp, før Roberto Soldado kom med en sein takling minutter seinere.

Da gjestene endelig fikk hull på byllen, måtte de ha hjelp. Etter 63 minutter var Adnan Causevic uheldig å satte ballen i eget mål etter et frispark av Gylfi Sigurdsson.

12 minutter senere økte Mousa Dembélé ledelsen på lekkert vis etter å ha mottatt ballen fra Sigurdsson. Belgieren vente rundt og plasserte ballen ved stolpen. Like etter satte samme mann ballen i stolpen.

På overtid hadde TIL flere halvsjanser, men fikk aldri ballen i mål. Dermed endte kampen 0-2.