Tottenham vant på overtid

Straffemiss, røde kort og overtidsmål i London-derbyet.

STRENGT: Dommer Chris Foy sender Tottenhams Kyle Naughton i garderoben en halv time inn i serieåpningen. I andre omgang fikk også James Collins hos hjemmelaget se det røde.Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/ NTB Scanpix
STRENGT: Dommer Chris Foy sender Tottenhams Kyle Naughton i garderoben en halv time inn i serieåpningen. I andre omgang fikk også James Collins hos hjemmelaget se det røde.Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• West Ham - Tottenham 0-1 (0-0)

(Dagbladet): De møttes for 142. gang, London-rivalene West Ham og Tottenham, men for Spurs-sjefen Mauricio Pochettino var det debut.

Det var det ikke for West Ham-sjef Sam Allardyce, men «Big Sam» trengte en opptur etter fjorårets nærmest katastrofale sesongavslutning.  For Pochettino handlet det derimot mer om å overbevise fansen om at han kan klare å skape et underholdende, og ikke minst vinnende, fotball-lag ut av nesten-gjengen fra Nord-London.

Det så ikke slik ut.

Straffe og rødt Til tross for massiv overlegenhet i ballinnehav de første tjue minuttene var det West Ham som skapte det lille man været av farligheter på Upton Park. Da nyinnkjøpte Kouyate stusset ballen en knapp meter utenfor Lloris' lengste stolpe etter 25 minutter, var det startskuddet for fullstendig Hammers-dominans.

På toppen av det fikk West Ham straffe fem minutter senere.

Kevin Nolan fikk vende opp på femmeteren og sendte ballen i retning nærmeste kryss. Der ventet derimot armen til Kyle Naughton halvveis, og ballen forsvant til side for mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer