Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham var i trøbbel

Reddet av taktisk vri. Uefacup-fakta.

• Resultatservice: Se alle kveldens Uefacup-resultater i faktaboksen

Tottenham lå under med to mål hjemme mot danske Aalborg, men manager Juande Ramos la om til 3-5-2 i pausen og «Spurs» snudde til 3-2-seier.

Tottenham har slitt i hele høst, men ser ut til å være på rett vei under Ramos nye regime.

Tomas Enevoldsen (2) og Kasper Risgaard (37) hadde gitt Aalborg tomålsledelse, men London-vertene slo tilbake med en solid annenomgang.

Dimitar Berbatov reduserte etter 46 minutter etter forarbeid fra innbytter Tom Huddlestone. Fem minutter senere utlignet Steed Malbranque med en rakett etter forspill fra Berbatov og Robbie Keane.

Darren Bent ble matchvinner da han styrte inn et innlegg fra Aaron Lennon. Dermed er Tottenham tilbake i jakten på plass i 16-delsfinalen, og Ramos kan lede et lag til seier i turneringen for tredje året på rad.

De to siste årene har han ledet Sevilla til seirer i UEFA-cupen.

(NTB)

JUBEL TIL SLUTT: Steed Malbrangue og de andre Tottenham-spillerne fikk en elendig start på kampen mot Aalborg. Avslutningen var desto bedre. Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP/SCANPIX
JUBEL TIL SLUTT: Steed Malbrangue og de andre Tottenham-spillerne fikk en elendig start på kampen mot Aalborg. Avslutningen var desto bedre. Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling