- Tottenham vil ha Gamsten

Scoret igjen i går kveld.

(Dagbladet.no): Morten Gamst Pedersen lobbet inn et frispark mot Portsmouth i går kveld. Scoringen var 24-åringens sjette i ligaen for sesongen.

Slike målteft hos en venstrekant vekker oppsikt i Premier League. I hvert fall hos Tottenham, skriver The Times.

Den britiske avisa tror londonklubben er villige til å betale mye for nordmannen. Med et kjøp av den norske landslagsstjernen skal Spurs løse sitt problem på venstresida på midtbanen.

Men til VG avviser Gamsten at det frister å bli en del av Martin Jols mannskap på White Hart Lane. Bare sju poeng skiller lagene på tabellen, og vadsøgutten tror ikke Tottenham er mye bedre enn sin egen klubb.

- Det er positivt at klubber følger med deg, for det betyr jo at du gjør det bra. Det er mye som kan skje, men jeg tenker ikke så mye på det. Jeg har det bra i Blackburn, sier Gamst Pedersen til avisa.

Etter 2-1 mot Pompey i går var spillersalg ikke et tema for Rovers-manager Mark Hughes. Spørsmålet er om laget som ligger på åttendeplass på tabellen skal styrkes ytterligere.

- Hvis det er noen som kan forbedre førsteelleveren, så skal vi se på det. Men slike typer er sjeldne og vanskelig å finne, så jeg regner ikke med det. Men du vet aldri, sier Hughes.

Din kommentar: Best for Gamsten å bli i Blackburn?

SJETTE LIGAMÅL: Morten Gamst Pedersen skal være nøkkelsen til Spurs\' venstresid, mener ei britisk avis. Londonklubben fikk først avslag på Boros Stewart Downing.
UTLIKNET: Et nydelig frispark fra Gamst Pedersen sørget for at Blackburn kom tilbake etter en tidlig Pompey-scoring i går kveld.