VIL VURDERE:  Frank de Boer er villig til å høre hva Tottenham kan tilby ham. Her er han avbildet på Ajaxs treningsfelt denne uka. Foto: NTB Scanpix
VIL VURDERE: Frank de Boer er villig til å høre hva Tottenham kan tilby ham. Her er han avbildet på Ajaxs treningsfelt denne uka. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tottenham vil snakke med nederlandsk manager

- Jeg kommer til å snakke med dem.

Den engelske fotballklubben Tottenham har kontaktet Ajax og ytret ønske om å snakke med Frank de Boer om jobben som manager.

Det opplyste 43-åringen tirsdag til radiokanalen NOS. De Boer sa at Ajax' sportsdirektør Marc Overmars har informert ham om forespørselen fra Tottenham.

- Jeg vil overveie saken når vi har spilt vår siste seriekamp 3. mai, sier de Boer, som har ført Ajex til klubbens fjerde strake seriegull.

- Jeg kommer til å snakke med dem og lytte til det de har å si. Deretter vil jeg la mine følelser bestemme.

Om de Boer blir Tottenham-manager, vil han gjenforenes med danske Christian Eriksen, som var en av hans mest betrodde spillere i Ajax.

Tim Sherwood er i øyeblikket manager i Tottenham. Han ønsker å fortsette, men det dukker stadig opp meldinger om at klubbledelsen jakter på en erstatter.

(NTB)