<strong>VERDIFULL TRIO:</strong> Enten Christian Eriksen, Dele Alli og Harry Kane - eller alle sammen - står stort sett i sentrum når Tottenham scorer. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
VERDIFULL TRIO: Enten Christian Eriksen, Dele Alli og Harry Kane - eller alle sammen - står stort sett i sentrum når Tottenham scorer. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Premier League

Tottenhams supertrio valset over West Ham - så fikk de en mann utvist

Tottenham så ut til å gå mot en komfortabel seier, før de fikk en mann utvist. West Ham yppet seg, men Tottenham sikret seieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

West Ham - Tottenham 2-3

(Dagbladet): Tottenham har slitt med å få det til å stemme på Wembley, men på bortebane, derimot, er de i storform.

West Ham klarte å holde unna lenge, men Tottenhams supertrio Dele Alli, Christian Eriksen og Harry Kane ble for vonde å tøyle. Og lenge så Tottenham ut til å ha seieren i lomma.

Så fikk de en mann utvist. West Ham scoret da 2-3-målet noen få minutter før slutt, og øynet et håp om poeng. Men Tottenham klarte å holde unna og berget de tre poengene fra London-derbyet.

- Det blir alltid nervepirrende når det ender sånn. Men det er et flott resultat. Vi vet at vi må forbedre hjemmeformen nå, sier Harry Kane etter kampen.

Kane-dobbel

Tottenham gikk umiddelbart ut i stort press. Men West Ham klarte å rydde unna innledningsvis.

Det tok snaue 35 minutter før Harry Kane satte ballen i mål for første gang i oppgjøret. Andy Carroll rotet det til med en feilpasning, som Christian Eriksen snappet. Han spilte ballen fram til Dele Alli, som iskaldt la ballen bort til Kane - som stupte ballen i mål.

Kontringa gikk superraskt.

Da så det ut til å ha løsnet. Bare et par minutter senere scoret Kane dagens andre, da Dele Alli først ble spilt gjennom og avsluttet på Joe Hart. Hart måtte imidlertid gi retur, en Kane enkelt bredsidet i mål.

Rødt kort

<strong>STUPHEADING:</strong> Her går dagens første ball i mål. Foto: AP Photo/Tim Ireland
STUPHEADING: Her går dagens første ball i mål. Foto: AP Photo/Tim Ireland Vis mer

Tottenham gikk ut i samme fart i siste halvdel av kampen.

Etter 60 minutter ble det verre for West Ham. Kane hadde først et stolpeskudd, og ballen ble feid tilbake i feltet. Den havnet så ute hos Eriksen, som dunket til fra 15 meter. Den satt i mål.

West Ham fikk et trøstemål. Et par minutter etter Tottenhams 3-0-scoring, satte Chicharito ballen i mål.

Så spisset det seg til da Serge Aurier klippet ned Carroll og fikk dagens andre gule kort. Dermed måtte Tottenham holde unna med ti mann de siste tjue minuttene.

West Ham yppet seg da for alvor. Og tre minutter før slutt satte de scoringa som tente håp om poeng:

Cheikhou Kouyate headet kontant inn 2-3 i nettet bak Hugo Lloris. West Ham presset også for utlikning på overtid, men Tottenham klarte å trygge de tre poengene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer