Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Totti avgjorde fem minutter på overtid mot Udinese

På pasning fra John Arne Riise.

MATCHVINNER: Totti sørget for at Roma fortsatt har muligheten til å kvalifisere seg for Champions League. Foto: EPA/LANCIA
MATCHVINNER: Totti sørget for at Roma fortsatt har muligheten til å kvalifisere seg for Champions League. Foto: EPA/LANCIA Vis mer

Francesco Totti ble matchvinner i femte tilleggsminutt, på pasning fra John Arne Riise, da Roma var tilbake på vinnersporet igjen i serie A lørdag.

Totti scoret begge gjestenes mål i en kamp som fikk en dramatisk avslutning. Storscorer Antonio Di Natale utlignet for hjemmelaget i det 88. minutt, og deretter sto kampen og vippet.

Totti sendte Roma i ledelse med en «Panenka-straffe» tidlig i annen omgang. Samir Handanovic i Udinese-målet ble fintet ut av en løs lobb midt i mål. David Pizarro skaffet straffesparket da han ble felt av Giampiero Pinzi.

Målet så lenge ut til å bli kampens eneste, men Di Natale utnyttet svakt forsvarsspill av Juan da han utlignet kort før full tid. Dommeren signaliserte fire tilleggsminutter, men først i det femte tillagte minuttet ble Totti matchvinner.

Da hadde hjemmelagets Kwadwo Asamoah rukket å juble for det han trodde var vinnermålet, bare for å få gult kort for protester etter at målet ble annullert for hands.

TV-reprisene tydet på at Asamoah handset bare fordi han ble ulovlig hindret av Simone Perrotta.

John Arne Riise spilte hele kampen for Roma, som igjen er i jakten på mesterligaplasser.

Inter reiste seg Tidligere lørdag slo også Inter tilbake etter en svak periode. Esteban Cambiasso og Douglas Maicon scoret da Chievo ble slått 2-0. Med seieren er Inter bare to poeng bak serieleder Milan, som spiller søndag.

Inter tapte 0-3 for Milan forrige helg og fulgte opp med 2-5-tap hjemme mot Schalke i mesterligaens kvartfinale.

- Alt er fortsatt mulig. Vi tenker ikke bare på seriegull, jeg tror også at vi kan komme tilbake i mesterligaen, sa Cambiasso etter kampen.

(NTB)

MÅLGIVENDE: Riises pasning førte til seiersmålet mot Udinese. Foto: (AP Photo/Franco Debernardi)
MÅLGIVENDE: Riises pasning førte til seiersmålet mot Udinese. Foto: (AP Photo/Franco Debernardi) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media