- Totti ba meg hilse til Thor

Roma-spillerne gratulerer Riise med norsk verdensmester.

ALLE SYKKELVEIER FØRER TIL ROM: Italienerne er sykkelgale, og John Arne Riise forteller at Roma-spillerne diskuterte VM-sjansene i går kveld. I dag blir Riise gratulert av lagkameratene, og Francesco Totti (t.v.) ba Riise hilse da han sendte gratulasjonsmelding til Hushovd. Foto: Max Rossi, Reuters/Scanpix
ALLE SYKKELVEIER FØRER TIL ROM: Italienerne er sykkelgale, og John Arne Riise forteller at Roma-spillerne diskuterte VM-sjansene i går kveld. I dag blir Riise gratulert av lagkameratene, og Francesco Totti (t.v.) ba Riise hilse da han sendte gratulasjonsmelding til Hushovd. Foto: Max Rossi, Reuters/ScanpixVis mer

||| John Arne Riise stilte seg i køen av beundrende gratulanter etter Thor Hushovds VM-triumf i dag, og Francesco Totti sendte også hilsen til mesteren.

- Det første jeg gjorde i dag var å sjekke resultatene, og jeg hoppa i stolen da jeg oppdaget at Thor Hushovd hadde vunnet. Det er helt rått hva den gutten klarer å prestere når det gjelder, skriver Riise på bloggen sin.

- Jeg er samlet med Roma-laget i Napoli. Vi snakket litt om sykkel-VM i går kveld, men jeg visste ikke om jeg skulle nevne Thor som en av favorittene. Uansett har mange av lagkameratene gratulert meg med seieren til Thor og Norge. Jeg blir oppriktig glad inni meg når nordmenn vinner store mesterskap, og det gir meg masse inspirasjon.

Riise forteller at han har sendt gratulasjonsmelding.

- Totti, som satt ved siden av meg, ba meg hilse til verdensmesteren, skriver han.

(NTB)