Totti dyttet sin personlige trener i bakken

På vei av banen etter rødt kort.

(Dagbladet.no): Livorno - Roma 1-1.

Francesco Totti reddet først ett poeng for Roma. Han utliknet i det 73. minuttet etter at Cristiano Lucarelli hadde scoret på straffe for hjemmelaget i første omgang.

Men så ble Totti utvist minutter før full tid. Og på vei av banen, dyttet han til sin personlige trener og venn Vito Scala, som også er en del av Romas støtteapparat.

Scala gikk i bakken, uten at fallet så spesielt overbevisende ut ifølge blant annet svenske Aftonbladet.se.

Scala ble intervjuet av italiensk Sky etter episoden, og hevdet at det ikke var noen problemer mellom ham og Totti.

- Francesco har hatt en tøff uke privat med et søskenbarn som har ligget på sykehus og som ikke er i god form, og var meget nervøs, forklarte Scala ifølge en rekke italienske nettsteder.

Scala forteller også at Totti spilte med en skade i foten, og understreker at hvor dramatisk det enn måtte se ut av bildene, er det altså ingen problemer mellom dem.

JEG KAN VÆRE DIN VENN: ... men ser helst at du faller. Roma-stjerne Francesco Totti dytter sin personlige venn og trener Vito Scala så sistnevnte vakler bakover og faller. Foto: AP/Scanpix
JEG KAN VÆRE DIN VENN: ... men ser helst at du faller. Roma-stjerne Francesco Totti dytter sin personlige venn og trener Vito Scala så sistnevnte vakler bakover og faller. Foto: AP/Scanpix Vis mer