Totti får pappaperm

Spiller ikke mot Tromsø i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Francesco Totti er ikke med i troppen til Roma når det italienske storlaget møter Tromsø i Uefa-cupkamp på Alfheim i morgen, skriver Bladet Tromsø.

- Han venter sitt første barn. Dermed blir han hjemme, sa trener Luciano Spaletti til den italienske sportsavisa La Gazzetta dello Sport i går.

Cristian Chivu og Antonio Cassano blir trolig også igjen i den italienske hovedstaden med småskader mens lagkameratene setter kursen mot Nordens Paris.

TIL-trener Steinar Nilsen advarer imidlertid mot å tro at stjerneforfallene betyr at Roma stiller med et reservelag i morgen kveld.

– For dem som snakker om at Roma kommer med et B-lag, tror jeg ikke har så mye peiling på hva de snakker om. Det finnes ikke noe B-lag i Roma. De har 30 spillere som holder høyt nivå, sier Nilsen.

VENTER BARN: 19. juni i år giftet Francesco Totti seg med Ilary Blasi i et direktesendt TV-bryllup. Nå venter paret sitt første barn, og Totti har fått fri fra Uefa-cupkampen mot Tromsø i morgen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer