ER EVENTYRET OVER?: Francesco Totti har spilt 19 sesonger i AS Roma og har vært kaptein siden han var i starten av 20-åra. Nå kan eventyret være slutt for spilleren som kalles Prinsen av Roma. Foto: AFP PHOTO/ ANDREAS SOLARO
ER EVENTYRET OVER?: Francesco Totti har spilt 19 sesonger i AS Roma og har vært kaptein siden han var i starten av 20-åra. Nå kan eventyret være slutt for spilleren som kalles Prinsen av Roma. Foto: AFP PHOTO/ ANDREAS SOLAROVis mer

Totti kan bli tvunget bort etter 19 sesonger i Roma

Krangler med trener Luis Enrique.

(Dagbladet): Francesco Totti (34) har spilt  19 sesonger og nesten 500 kamper for AS Roma.

Nå kan den italienske superstjernen være på vei bort fra klubben.

En konflikt mellom Totti og klubbens nye trener Luis Enrique skal være grunnen til at angrepsspilleren kan være tvunget til å finne ny arbeidsgiver.

Ifølge nettstedet Football Italia har det oppstått full krangel mellom lagkaptein Francesco Totti, manager Luis Enrique og påtroppende trener Franco Baldini.

- Bekymret Baldini jobber sammen med Fabio Capello i England, men trer inn i trenerteamet til Roma i oktober. Han skal allerede ha utvekslet flere opphetede SMS med Totti.

Sportsdirektør Walter Sabatini holdt en pressekonferanse fredag og uttrykte frustrasjon..

- Jeg er veldig, veldig bekymret. Vi er nødt til å løse denne konflikten, og det vil ødelegge klubben dersom dette fortsetter, sier sportsdirektør Walter Sabatini.

Isfront - Baldini tok kontakt med klubben i desember og sa han var klar for dette nye Roma-prosjektet. Han nevnte aldri noe Totti-problem. Det er absurd å tenke på en konspirasjon der Baldini og Enrique vil kaste Totti ut av klubben. Noe slik finnes ikke, sier Sabatini.

Sabatini forteller at Totti og Baldini ikke snakker med hverandre.

- Totti er nødt til å snakke om dette til pressen. Denne stilheten dreper klubben. Det er ingen sjanse for at Totti forlater Roma, men partene må komme til enighet, sier Sabatini.

Totti debuterte som Roma-spiller i 1992-93-sesongen. Han fikk to kamper den sesongen, og har siden spilt sammenhengende for italienerne.

Serie A skulle ha vært sparket i gang sist helg, men ble utsatt etter at spillerforeningen og serieforeningen ikke kom til enighet om en ny kollektivavtale. Partene har vært uenig om skattespørsmål og hvordan uønskede spillere skal behandles.

NY TRENER: AS Roma har ansatt Luis Enrique som ny trener i klubben. Enrique har tidligere vært i trenerteamet til Barcelona. Foto: AP Photo/Alfredo Falcone, LaPresse
NY TRENER: AS Roma har ansatt Luis Enrique som ny trener i klubben. Enrique har tidligere vært i trenerteamet til Barcelona. Foto: AP Photo/Alfredo Falcone, LaPresse Vis mer