Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Totti nektet å ta kapteinsbindet: - Ikke lag problemer der de ikke finnes

Keita med klar melding.

(Dagbladet): Roma slo Genoa 1-0 i en tøff kamp bortekamp i Serie A i går kveld, og klubblegende Francesco Totti fikk et drøyt kvarter som innbytter i seieren.

Måten han kom inn på banen har også fått en del oppmerksomhet.

Totti nektet nemlig å ta imot kapteinsbidet Seydou Keita ydmykt forsøkte å overlevere, og gestikulerte kraftig til lagkameraten da han ba ham pelle seg tilbake på banen.

Kapteinsbindet i Roma er selvfølgelig Francesco Tottis omtrent til han velger å gi det bort, men den type scener er som skapt til å skape spekulasjoner, såpass at Keita i dag ser seg nødt til å melde noen avdramatiserende tweets.

- Min gest til Totti var helt normal, og at han insisterte på å ikke ta båndet viser at den respekten går begge veier, skriver han.

- I Italia har folk satt pris på de to gestene i stedet for å lage trøbbel og se problemer der de ikke finnes. Lett, fortsetter Keita.

Formsterke Radja Nainggolan satte forøvrig inn vinnermålet etter 40 minutter, en nydelig scoring du også kan se i videovinduet.