- Totti og Del Piero kan bli en del av VM-troppen

Italias landslagssjef utelukker ikke at veteranene blir med til Brasil.

 UTELUKKER IKKE:  Når Italias tropp reiser til Brasil-VM neste år, utelukker ikke landslagssjefen at både Alessandro Del Piero og Francesco Totti kan være en del av troppen. Foto: AP Photo / Andrew Medichini / NTB Scanpix
UTELUKKER IKKE: Når Italias tropp reiser til Brasil-VM neste år, utelukker ikke landslagssjefen at både Alessandro Del Piero og Francesco Totti kan være en del av troppen. Foto: AP Photo / Andrew Medichini / NTB ScanpixVis mer

Selv om Alessandro Del Piero (38) og Francesco Totti (36) drar på årene, er begge aktuelle for Italia under fotball-VM i Brasil.

Med under ett år igjen til VM og seriestart i Italia kommende helg er diskusjonene om det italienske landslaget for alvor i gang. Landslagssjef Prandelli innrømmet i et intervju med Gazetta dello Sport denne uken at «alle» er med i diskusjonen.

- Alder er ingen hindring. Hver eneste spiller må ha troen på at de er gode nok til å komme med i landslagstroppen. I månedsskiftet mars/april vil vi plukke ut formspillerne, sa han i intervjuet.
Han trakk fram Totti, Del Piero og 35 år gamle Antonio Di Natale som eksempler på spillere som fort kan bli deler av Italias VM-tropp.

- Må ha en fantastisk sesong Den italienske serien sparkes i gang denne helgen. Det er da jobben begynner for de italienske spillerne som vil vekke Prandellis oppmerksomhet. En av dem som følges tett av landslagssjefen, er Antonio Cassano. Han fylte 31 år i juli.

- Han spilte et svært godt mesterskap i 2012 (EM). Hvis han har en veldig god sesong, hvor han viser fantastisk form, skal vi vurdere seriøst å ta ham med til Brasil, sa Prandelli.

Di Natale scoret nest mest i serie A forrige sesong. 23 mål på 33 kamper ble fasiten for Udinese-spilleren. Romas Totti scoret kun 12 på 34. Del Pieros skiftet fra Juventus til australske Sydney i fjor.

(NTB)