Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Totti om jobben han ikke vil ha:
- Spillere er så svikefulle

Romas klubblegende avviser en mulig trenerframtid.

VIL IKKE BLI TRENER: Francesco Totti. Foto: AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE/NTB Scanpix
VIL IKKE BLI TRENER: Francesco Totti. Foto: AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE/NTB Scanpix Vis mer

Roma-legenden Francesco Totti utelukker ikke at han fortsetter spillerkarrieren, men å bli trener er helt uaktuelt for 40-åringen.

Mange velger å jobbe videre i fotballen som trener etter at den aktive karrieren er over. Den veien komme ikke Totti til å gå.

- Jeg tenker på framtiden min, og jeg har nesten bestemt meg. En avgjørelse vil komme i mai eller juni. Jeg har tre muligheter: Fortsette å spille, bli styremedlem i Roma eller slutte helt med fotball og gjøre noe annet, sier Totti under det italienske talkshowet L'Intervista og tilføyer:

- Jeg kommer aldri til å bli trener. Jeg liker ikke å være én mot 30. Spillerne kan være så svikefulle.

Klubbikon

Totti er et ikon i Roma. Han har tilbrakt hele sin seniorkarriere i den italienske hovedstadsklubben. Totalt har han scoret 306 mål for Roma siden debuten i 1993. Han har vært lagets kaptein siden han var 22 år.

40-åringen avslører at han tidligere i karrieren holdt på å melde overgang til Real Madrid.

– For mange år siden var jeg nær ved å gå til Real Madrid. Det var i en periode der jeg grublet over om jeg skulle forlate Roma. Jeg ville aldri signert for en annen italiensk klubb, forteller Totti.

Mangler CL-suksess

Trofeer har det ikke blitt mange av for Totti, men han vant Serie A med Roma i 2001. Veteranen sier det er to ting han synes er synd at han aldri fikk oppleve:

- Jeg angrer på at jeg ikke fikk spille med Ronaldo (den brasilianske) og at jeg aldri vant Champions League med Roma.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media