Totti sendte videohilsen til United-fan

- Hyggelig gest, sier Carly (23)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Både Roma og Manchester United ble bøtelagt av UEFA etter det voldsomme supporterbråket under vårens kvartfinale i Champions League.

Utenfor stadion var en nordmann blant supporterne som ble knivstukket, mens United-supportere inne på stadion ble angrepet med batonger av politiet.

Det fryktes bråk på Old Trafford når lagene igjen barker sammen i morgen kveld - men Francesco Totti har i hvert fall gjort sitt for at kampen skal gå fredfullt for seg.

Sier unnskyld

I et forsøk på å skape fred har Roma-stjernen sendt en videohilsen til United-supporteren Carly Lyes (23). Hun er en av fire United-supportere som har saksøkt politiet, etter at hun ble slått gjentatte ganger mot hodet med politets batonger.

Lyes forsøkte å filme opptrinnet med sitt videokamera da hun ble angrepet. Nå har Totti altså spandert nytt, med en personlig hilsen på kjøpet.

- Vi vil gjerne be om unnskyldning for måten du ble behandlet på i Roma forrige sesong, og vi håper det ikke har ødelagt inntrykket du og supporterne har av byen vår. Vi vil gjerne invitere deg til Olympiastadion til kampen senere i år, og behandle deg som vår VIP-gjest, sier Totti, ifølge The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer