Totti sendte videohilsen til United-fan

- Hyggelig gest, sier Carly (23)

(Dagbladet.no): Både Roma og Manchester United ble bøtelagt av UEFA etter det voldsomme supporterbråket under vårens kvartfinale i Champions League.

Utenfor stadion var en nordmann blant supporterne som ble knivstukket, mens United-supportere inne på stadion ble angrepet med batonger av politiet.

Det fryktes bråk på Old Trafford når lagene igjen barker sammen i morgen kveld - men Francesco Totti har i hvert fall gjort sitt for at kampen skal gå fredfullt for seg.

Sier unnskyld

I et forsøk på å skape fred har Roma-stjernen sendt en videohilsen til United-supporteren Carly Lyes (23). Hun er en av fire United-supportere som har saksøkt politiet, etter at hun ble slått gjentatte ganger mot hodet med politets batonger.

Lyes forsøkte å filme opptrinnet med sitt videokamera da hun ble angrepet. Nå har Totti altså spandert nytt, med en personlig hilsen på kjøpet.

- Vi vil gjerne be om unnskyldning for måten du ble behandlet på i Roma forrige sesong, og vi håper det ikke har ødelagt inntrykket du og supporterne har av byen vår. Vi vil gjerne invitere deg til Olympiastadion til kampen senere i år, og behandle deg som vår VIP-gjest, sier Totti, ifølge The Guardian.

Lyes setter pris på hilsenen fra Totti, men etterlyser en beklagelse fra politiet.

Totti sendte videohilsen til United-fan

- Det var en hyggelig gest, og la oss håpe det gir et signal om en mer fredelig atmosfære i de neste to kampene våre mot Roma. Det triste er at jeg fortsatt ikke har fått en unnskyldning fra det italienske politiet, sier Lyes.

Rooney kunne knapt ventet

Totti betegnet det som den «tristeste dagen i min karriere» da Roma tapte utrolige 1-7 mot United i returkampen på Old Trafford i april.

Wayne Rooney forventer et voldsomt revasjesugent Roma, og vet hvordan han ville tenkt dersom det var han som hadde gått på en tilsvarende smell.

- Hvis det var meg, ville jeg sittet her og gnidd meg i hendene. Jeg ville vært storfornøyd med en slik trekning. Jeg ville knapt klart å vente på kampen, og sett på det som en mulighet til å gjøre ting godt igjen, sier United-spissen til klubbens hjemmeside.

Han er selvsagt klar over at fantastiresultatet fra sist var et engangstilfelle.

- Det var et flott resultat for oss, men alle vet at det ikke kommer til å skje igjen. Det vil bli en vanskelig kamp denne gangen, tror Rooney.

BER OM FRED: Francesco Totti håper en personlig hilsen til en kvinnelig United-supporter kan bidra til å roe ned spenningen mellom de to lagenes supportere, foran mesterligamøtet mellom Manchester United og Roma i morgen. Foto: AFP
BER OM FRED: Francesco Totti håper en personlig hilsen til en kvinnelig United-supporter kan bidra til å roe ned spenningen mellom de to lagenes supportere, foran mesterligamøtet mellom Manchester United og Roma i morgen. Foto: AFP Vis mer
<B>I GODT HUMØR:</B> Det er uvisst om Wayne Rooney her tenker tilbake på 7-1-kampen fra april, men United-spissen forventer en langt tøffere kamp denne gangen.