Serie A

Totti slet da profflivet tok slutt: - Jeg ble som en gal mann

Roma-legenden Francesco Totti (41) innrømmer at det var svært tøft å erkjenne at karrieren som fotballproff var over.

NY EPOKE: Francesco Totti (til venstre) har måttet legge om livet etter at han la opp som fotballspiller. Foto: NTB Scanpix
NY EPOKE: Francesco Totti (til venstre) har måttet legge om livet etter at han la opp som fotballspiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Totti la fotballskoene på hyllen i mai. Dermed tok en 25 år lang Roma-karriere slutt for klubblegenden.

- I starten snakket jeg til meg selv, som noe en gal mann ville gjort. «Jeg er ute med skade, jeg har karantene, jeg er snart tilbake». Men nå har jeg blitt vant til det, sier Totti til italienske Corriere della Sera.

Midtbanemaestroen slet med sin nye rutine.

«En maskin»

- Før spiste jeg frokost og dro på trening. Jeg var som en maskin. Nå er jeg nødt til å planlegge dagene mine. Det har ikke vært lett, sier italieneren.

Totti røper at han fortsatt holder seg i form.

- Jeg trener hver dag, holder meg i form. Hvis jeg slutter å bry meg om kroppen, så kommer jeg plutselig til å veie 300 kilo, spøker han.

- Foreløpig har jeg kun lagt på meg et par, legger Totti til.

Hadde tilbud

Roma-legenden, som nå har en direktørstilling i klubben han spilte for i alle år, hadde tilbud om å fortsette profflivet. Klubber i USA, emiratene og spanske Real Madrid hadde meldt sin interesse, men Totti angrer ikke på at han la opp.

- Jeg kunne tjent mye på det, men det ville ha ødelagt en 25 år lang kjærlighetshistorie med Roma, sier 41-åringen.

Tottis Roma ligger på fjerdeplass i italiensk Serie A etter 13 runder denne sesongen. Laget har sju poeng opp til Napoli på tabelltoppen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer