Totto legger opp

Tore André Dahlum (33) var i ferd med å forlenge karrieren med en sesong. Men i siste liten trakk Start seg fra forhandlingene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dermed er karrieren over for Totto.

- En totalvurdering av Dahlums helse gjør at vi ikke kommer til å tilby ham ny kontrakt, sier trener Jan Halvor Halvorsen til Fædrelandsvennen.

Sist høst trente Totto alternativt for å holde en lyskeskade i sjakk og klare å spille kampene i serieinnspurten.

Egentlig hadde Start slått fra seg Totto i Tippeliga-comebacket, men spillerflukten fra klubben har ført til nye forhandlinger. Nå blir det likevel ikke ny kontrakt på den gamle måljegeren.

- Fysioterapeuten vår mener Totto må ha et eget, spesialsydd treningsopplegg fram til vi har vært på La Manga i midten av mars. Det er ikke holdbart verken for meg eller spillertroppen, sier Jan Halvor Halvorsen.

Totto reagerer på at Start trekker seg fra kontraktsforhandlingene i 12. time:

- Klubbens håndtering av saken har vært utrolig dårlig. Jeg hadde bestemt meg for å legge opp etter sesongslutt i fjor. Men da Halvorsen bad meg fortsette, var jeg innstilt på å gjøre en jobb for Start, sier Dahlum til Fædrelandsvennen.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer