Totto lei av benken

RBK-Bryne 5-0, Stabæk-Skeid 3-1, Moss-Bodø/Glimt 2-1. Totto Dahlum spilte 20 minutter og scoret to mål. Nå er han lei av å være superinnbytter i Rosenborg. - Jeg vil heller starte kampen og lage underholdning der ute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tore André Dahlum regnes som førstevalg blant reservene til å erstatte en midtspiss eller kantspiller. At han duger som midtspiss viste han i NM-kvartfinalen mot Bryne da han satte inn to fulltreffere i løpet av to minutter.

- Jeg føler at jeg er førstevalget som innhopper både som midtspiss og kantspiller. Men det er ikke noe mål å være et alternativ, sier Dahlum som varsler konkurranse om plassene på laget foran mesterligakvalifiseringen
mot Brugge.

Rosenborg fikk spillet til å fungere slik som bare de kan de siste 45 minuttene på Lerkendal. Da Tore André Dahlum kom inn for toppscoreren i serien, Sigurd Rushfeldt, i det 70. minutt, takket han for tilliten ved å gi

Rosenborg 3-0 og 4-0 i protokollen.

- Kan presse de beste

Stabæks drøm om en høstdobbel holder seg. De lekte hjem 3-1-seier over Skeid i cupens kvartfinale. Resultatet kunne fort sett mye styggere ut for 1. divisjonslaget som måtte spille med 10 mann i nesten én time etter at

kaptein Jan Fjeller ble utvist.

- Slik vi spiller nå, er vi absolutt i stand til å presse selv de beste, sier midtbanesjefen Tommy Svindal Larsen til NTB.

Han la opp til et mål, og i likhet med de andre Stabæk-spillerne tok han ingen sjanser tre dager før toppmøtet med Molde på en renovert Nadderud stadion.

Pangstart

Bodø/Glimt-spillerne hadde knapt kommet ut av garderoben før de lå under 2-0 borte mot Moss. Det første gjorde Dagfinn Enerly med et kanonskudd, helt utagbart for Clas André Guttulsrød i Glimt-målet.

Scoringen var Enerlys første for Moss siden overgangen fra Skeid i sommer.

Bare minuttet etter opplevde Guttulsrød alle keeperes mareritt. Kenneth Løvlien la en innoverskrudd corner, og Bodø/Glimts ellers så gode keeper greide på utrolig vis å fomle ballen inn i eget mål. Da var det gått tre

minutter av kampen.

Til tross for en Glimt-redusering med et kvarter igjen å spille, vant Moss en fortjent seier, og tok revansje for søndagens forsmedelige serietap mot gjestene fra Bodø.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer