Totto lei av benken

RBK-Bryne 5-0, Stabæk-Skeid 3-1, Moss-Bodø/Glimt 2-1. Totto Dahlum spilte 20 minutter og scoret to mål. Nå er han lei av å være superinnbytter i Rosenborg. - Jeg vil heller starte kampen og lage underholdning der ute.

Tore André Dahlum regnes som førstevalg blant reservene til å erstatte en midtspiss eller kantspiller. At han duger som midtspiss viste han i NM-kvartfinalen mot Bryne da han satte inn to fulltreffere i løpet av to minutter.

- Jeg føler at jeg er førstevalget som innhopper både som midtspiss og kantspiller. Men det er ikke noe mål å være et alternativ, sier Dahlum som varsler konkurranse om plassene på laget foran mesterligakvalifiseringen
mot Brugge.

Rosenborg fikk spillet til å fungere slik som bare de kan de siste 45 minuttene på Lerkendal. Da Tore André Dahlum kom inn for toppscoreren i serien, Sigurd Rushfeldt, i det 70. minutt, takket han for tilliten ved å gi

Rosenborg 3-0 og 4-0 i protokollen.

- Kan presse de beste

Stabæks drøm om en høstdobbel holder seg. De lekte hjem 3-1-seier over Skeid i cupens kvartfinale. Resultatet kunne fort sett mye styggere ut for 1. divisjonslaget som måtte spille med 10 mann i nesten én time etter at

kaptein Jan Fjeller ble utvist.

- Slik vi spiller nå, er vi absolutt i stand til å presse selv de beste, sier midtbanesjefen Tommy Svindal Larsen til NTB.

Han la opp til et mål, og i likhet med de andre Stabæk-spillerne tok han ingen sjanser tre dager før toppmøtet med Molde på en renovert Nadderud stadion.

Pangstart

Bodø/Glimt-spillerne hadde knapt kommet ut av garderoben før de lå under 2-0 borte mot Moss. Det første gjorde Dagfinn Enerly med et kanonskudd, helt utagbart for Clas André Guttulsrød i Glimt-målet.

Scoringen var Enerlys første for Moss siden overgangen fra Skeid i sommer.

Bare minuttet etter opplevde Guttulsrød alle keeperes mareritt. Kenneth Løvlien la en innoverskrudd corner, og Bodø/Glimts ellers så gode keeper greide på utrolig vis å fomle ballen inn i eget mål. Da var det gått tre

minutter av kampen.

Til tross for en Glimt-redusering med et kvarter igjen å spille, vant Moss en fortjent seier, og tok revansje for søndagens forsmedelige serietap mot gjestene fra Bodø.

(NTB)