Totto lei av benken

RBK-Bryne 5-0, Stabæk-Skeid 3-1, Moss-Bodø/Glimt 2-1. Totto Dahlum spilte 20 minutter og scoret to mål. Nå er han lei av å være superinnbytter i Rosenborg. - Jeg vil heller starte kampen og lage underholdning der ute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tore André Dahlum regnes som førstevalg blant reservene til å erstatte en midtspiss eller kantspiller. At han duger som midtspiss viste han i NM-kvartfinalen mot Bryne da han satte inn to fulltreffere i løpet av to minutter.

- Jeg føler at jeg er førstevalget som innhopper både som midtspiss og kantspiller. Men det er ikke noe mål å være et alternativ, sier Dahlum som varsler konkurranse om plassene på laget foran mesterligakvalifiseringen mot Brugge.

Rosenborg fikk spillet til å fungere slik som bare de kan de siste 45 minuttene på Lerkendal. Da Tore André Dahlum kom inn for toppscoreren i serien, Sigurd Rushfeldt, i det 70. minutt, takket han for tilliten ved å gi

Rosenborg 3-0 og 4-0 i protokollen.

- Kan presse de beste

Stabæks drøm om en høstdobbel holder seg. De lekte hjem 3-1-seier over Skeid i cupens kvartfinale. Resultatet kunne fort sett mye styggere ut for 1. divisjonslaget som måtte spille med 10 mann i nesten én time etter at

kaptein Jan Fjeller ble utvist.

- Slik vi spiller nå, er vi absolutt i stand til å presse selv de beste, sier midtbanesjefen Tommy Svindal Larsen til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer